• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džeko ili Kolarov u "trampi" za Pogbu?

Mančester siti želi da angažuje vezistu Pola Pogbu iz Juventusa i spreman je da ponudi 32 miliona funti plus Edina Džeku ili Aleksandra Kolarova.

Engleski mediji pišu u petak da je Siti ozbiljno zagrizao za mladog Francuza iz tabora "bjankonera" i spreman je da "staroj dami" ponudi 32 miliona funti. U transfer bi navodno bio uključen reprezentativac Bosne i Hercegovine ili zamjenik kapitena Srbije.

Međutim, italijanska "sedma sila" sugeriše da je Pogbin menadžer Mino Rajola stigao u Torino kako bi isposlovao produžetak ugovora za svog štićenika, koji zahtijeva duplu platu od trenutne.

Zato klub sa "Itihada" sprema masivnu ponudu kako bi privolio dvadesetjednogodišnjeg francuskog reprezentativca da preseli u Englesku. "Građani" u Pogbi vide dugoročnu zamjenu za Jaja Turea.



Vjerovatno astronomska plata Pogbe (3.6 miliona funti godišnje ili 70.000 nedjeljno) neće predstavljati problem za Siti, koji je spreman da u ugovor "ugradi" i jedan dio balkanskog dvojca.

I ne samo to, navodno su čelnici "građana" spremni čak i da oproste dugovanje Juventusu od transfera Argentinca Karlosa Teveza, pa bi se u tom slučaju cijeli posao oko Pogbe popeo na vrtoglavih 53 miliona funti!

Sve u svemu čeka nas zanimljivo transfer ljeto.

(MONDO, foto: instagram.com/ed_dzeko, Guliver/Getty images/Valerio Pennicino)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC