• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Bajević kupuje Lazovića i Volkova!

AEK iz Atine, koji se plasirao u drugu ligu Grčke, namjerava da se pojača na putu ka eliti.

AEK iz Atine doživio je totalni brodolom prije godinu dana, kada je klub u finansijskim problemima prvi put u istoriji ispao iz elitnog ranga takmičenja.

Tada je došlo do smjene uprave, vratili su se neki od ljudi iz slavnih vremena, četvrti put u karijeri za trenera pristao je da dođe i Dušan Bajević i odlučeno je da se računi potpuno oporave tako što će AEK odustati od drugog ranga takmičenja i startovati iz amaterske lige!

Sa samo jednim porazom, Bajević je vratio AEK u drugu ligu, a kada je to obezbijeđeno sa samo jednim porazom, uprava je počela da razmišlja o pojačanjima koja bi atinski klub vratila u grčku Superligu već za sezonu 2015/16.

MONDO saznaje da je Bajević sportkom direktoru kluba, Nikosu Liberopulosu, zatražio napačada i lijevog beka i da je prvi operativac AEK na prethodnom "vječitom derbiju" gledao uživo Danka Lazovića i Vladimira Volkova. Grci se nadaju da Partizan ne bi zatezao u pregovorima oko transfera napadača, koji se zimus vratio u Partizan i lijevog beka čiji ugovor ističe sljedeće godine.

Transfermarkt Lazovića procjenjuje na milion, a Volkova na 1,25 miliona evra.

Da je ova informacija tačna, potvrdile su nam grčke kolege koje su nas kontaktirale u petak i pitale kako mogu da dođu do izjave Lazovića ili Volkova.

Pretpostavka je, međutim, da će o tome prvo morati da se razgovara sa Albertom Nađom.

Lazović se zimus drugi put vratio u Partizan, a i kada je prethodni put dolazio (2006. godina), takođe se zadržao šest mjeseci. Volkovu je ovo treća sezona u crno-bijelom od dolaska iz moldavskog Šerifa.

Bajević, bivši trener Crvene zvezde iz sezone 2006/07, četiri puta u karijeri bio je trener AEK, ali nikada u težoj situaciji.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC