• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić između Partizana i Minhena?

"Ugovor sa Šalkeom ističe mi 30. juna. Prvo idem u Norvešku, na nedelju dana ribolova, poslije toga ću biti u Srbiji", zagonetan je defanzivac Šalkea.

 Krstajić između Partizana i Minhena? Izvor: MONDO

Bivši reprezentativac Mladen Krstajić u subotu je, najvjerovatnije, odigrao poslednju utakmicu u dresu Šalkea.

Oprostio se golom, prvim ove sezone, ali i porazom, pošto je Hofenhajm u meču bez rezultatskog imperativa slavio - 3:2.

Iako ima 35 godina, nema sumnje da će Krstajić biti na meti mnogih klubova u ljetnjem prelaznom roku, kako zbog svojih igračkih kvaliteta, tako i zbog povoljne cijene. Pošto mu je ugovor praktično istekao, novi klub neće morati da se "zamara" sa definisanjem i isplatom obeštećenja Šalkeu.

Sportski direktor Partizana Ivan Tomić ne krije da bi nekadašnjeg saigrača volio opet da vidi u crno-bijelom dresu, ali njemački mediji su prethodnih dana objavljivali da je za Krstajića zainteresovan i drugoligaš Minhen 1860, čiji je sportski direktor Miroslav Miki Stević!

Minhen na jesen ulazi u sezonu proslave 150 godina postojanja i cilj mu je da se poslije ispadanja, 2004. godine, vrati u Bundesligu.

Srpski veteran prije dva dana je u lokalnoj sportskoj reviji iznio razmišljanja vezana za svoj položaj u Šalkeu, ali i igračku budućnost.

On tvrdi da su mu generalni menadžer Andreas Miler i trener Fred Ruten prije tri mjeseca obećali novi ugovor, ali da su stvari krenule nizbrdo kada su sredinom marta dobili otkaze.

Na mjesto trenera stiže Feliks Volfgang Magat, koji je Volfsburg odveo do titule prvaka, a on na poziciji štopera, nezvanično, želi nekog mlađeg.

"Mislio sam da ću potpisati novi ugovor sa Šalkeom. Nažalost, već nedeljama nisam čuo ništa na tu temu, pošto ni Miler ni Ruten više nisu u klubu. Razočaran sam i malo povrijeđen što poslije pet godina u Šalkeu imam takav tretman", izjavio je Krstajić.

Na pitanje da li to znači da odlazi, odgovorio je da ne zna.

"Ugovor mi ističe 30. juna, ali ko želi da me kontaktira, može to da učini i dok sam na odmoru. Prvo idem sa prijateljem u Norvešku, na nedelju dana ribolova, poslije toga ću sa porodicom biti u Srbiji. Sreća što, ako od Šalkea ne bude ništa, imam nekoliko primamljivih ponuda drugih klubova. Za sada te ponude ipak nisu konkretne".

Defanzivac koji je 59 puta nastupio za Jugoslaviju, odnosno Srbiju i Crnu Goru, smatra da još može da igra sa uspjehom i ističe da mu novac više nije u prvom planu - što, naravno, odgovara Partizanu.

"Pogledajte kako izgledam. Imam 86 kilograma, potpuno sam fit i mogu da igram najmanje još jednu sezonu. Novac neće uticati na izbor nove sredine, zaradio sam dovoljno da sada mogu da igram za svoje zadovoljstvo i dušu", završio je Krstajić.

Mladen Krstajić je ponikao u Čeliku iz rodne Zenice, a kao profesionalac je nosio dres samo četiri kluba - Kikinde i Partizana u Srbiji, a Verdera i Šalkea u Njemačkoj, gdje je proveo poslednjih devet sezona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC