• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radniku ili Rudaru pehar Kupa RS?

Finale 21. Kupa RS igra se danas u 17 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini a za ovaj trofej boriće se Radnik i Rudar Prijedor.

Prijedorčani jurišaju na svoj prvi trofej u Kupu RS, dok Radnik želi da odbrani trofej i podigne pehar treći put u istoriji.

Bijeljnicima će ovo biti šesto finale Kupa RS, a nadaju se da će slaviti kao prošle godine.

"Imamo priliku da na najljepši način zaokružimo sezonu koja je i više nego uspješna. Rudar je protivnik za respekt jer ima dobru ekipu i trenera i sigurno da nama neće biti nimalo lako da odbranimo trofej osvojen prije godinu dana. Uvijek je nešto teže odbraniti nego osvojiti i zato trebalmo biti maksimalno oprezni", rekao je kapiten Radnika Stanko Ostojić, prenosi "Euroblic".

Trener Radnika Srđan Bajić obećava dobru igru svoje ekipe.

"Radnik je uvijek igrao dobro u Kupu Srpske i ovo je za nas vrijedno takmičenje. Iz igrača sam izvukao maksimum u dosadašnjem toku sezone, ali ova ekipa ima snage da odigra kvalitetno i posljednjih 90 minuta prije odlaska na odmor. Bilo bi lijepo trofejom zaokružiti ovu sezonu", rekao je Bajić.

Trener Rudar Prijedora, koji je ove sezone napustio Premijer ligu BiH, Darko Nestorović rekao je da je njegov tim motivisan i željan dokazivanja.

"Sve ono što se dešavalo u prvenstvu treba da ostavimo u svlačionici i d ana teren istrčimo sa jakim motivom i željom da pobijedio. Primijetio sam da je kod mojih igrača prisutna želja za uspjehom i to će presuditi u našu korist".

Rudar Prijedor dva puta je igrao u finalu Kupa RS, ali oba puta je poražen, pa se nadaju da će im ovaj put biti "treća sreća".

"Biće teško igrati poslije ispadanja iz Premijer lige, ali ovaj meč nam može poslužiti i kao šansa da se iskupimo za loše rezultate u prvenstvu. Moramo u ovaj meč da uđemo hladne glave i da strpljivo čekamo svoju šansu", rekao je fudbaler Rudar Prijedora Marko Tica.

Osim činjenice da će praktično igrati na gostujućem terenu, otežavajuća okolnost za Prijedorčane je izostanak nekoliko fudbalera.

Nestorović neće moći da računa na Borislava Mikića, Lazara Vulića, Jasmina Čamparu i Aleksandra Jovićića, a pod upitnikom je i nastup Dragoslava Stakića koji je povrijeđen.
Pod upitnikom je i nastup kapitena Vedrana Kantara koji je u posljednjem kolu Premijer lige BiH, protiv Željezničara, dobio crveni karton.

(MONDO, Foto: Ilustracija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC