• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Duško Tošić u Brazilu?

Duško Tošić, Nikola Maksimović, Branislav Trajković, Jagoš Vuković... Svi bi oni mogli da odigraju na poziciji štopera tokom "američke turneje".

Kako se sezona u klupskom fudbalu bliži kraju, tako su problemi koje ima v. d. selektora reprezentacije Srbije , Ljubinko Drulović, veći i veći.

On nedeljama unazad zna da će imati problema da sastavi odbrambrenu liniju tokom turneje "orlova" po SAD i Brazilu, ali na to su se nadovezala i "iskakanja" u prednje dvije linije tima. Konkretno, već u prvom poluvremenu finalne utakmice Lige Evrope, između Sevilje i Benfike, povrijedio se ofanzivni vezista Miralem Sulejmani.

O tom i mnogim drugim problemima sa kojima se susreće prije utakmica sa Jamajkom (26. maj), Panamom (31. maj) i Brazilom (6. jun), Drulović je govorio u intervjuu za "Večernje novosti".

"Još nemamo informacije iz Lisabona. Sulejmani je nezgodno pao, vidjećemo šta će snimak ramena da pokaže. Bilo bi nezgodno da i njega izgubimo", istakao je Drulović.

Ipak, dramatičnija je situacija sa štoperima. Neven Subotić, Matija Nastasić i Slobodan Rajković dugo su povrijeđeni, a pridružio im se i Milan Vilotić. I to nije sve...

"Milan Biševac muku muči sa leđima, rovit je i Nenad Tomović. Tek u nedelju ću znati mogu li da računam na njih dvojicu. Imamo samo Ivanovića, problem je veći sa lijevim štoperom".

Tog "lijevog štopera" mogli bi da odigraju Duško Tošić, Nikola Maksimović, Branislav Trajković, Jagoš Vuković, Nemanja Pejčinović...

"Pratimo sve, konsultujemo se, vagamo. Napravili smo neki alternativni spisak ali je nezahvalno da govorim o imenima. Neprijatno je da nekog pomenete, a onda ga ne zovete. Spisak objavljujem u ponedeljak i jedino što mogu da tvrdim jeste da će svi fudbaleri dati maksimum na turneji. Nadam se da će svi kandidati biti zdravi poslije nedeljnih utakmica i da neće biti drugih otkaza", rekao je Drulović na kraju razgovora za "Večernje novosti".
(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC