• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

146. derbi: Bez suspenzija

Znatno kasnije nego što je to bilo uobičajeno, donete su odluke o kažnjavanju odgovornih za incidente tokom 146. "vječitog derbija".

Kazne za incidente tokom 146. "vječitog derbija" umalo da sačekaju narednu sezonu.

Ipak, uz malu pomoć kiše, Disciplinska komisija FSS na čelu sa predsjednikom Slobodanom Pajovićem, znatno kasnije nego što je to bio slučaj u većem dijelu sezone 2013/14, izrekao je kazne Partizanu i Crvenoj zvezdi dva kola prije kraja takmičarske godine.

I, zatvaranja stadiona nema, ali će uplata na račun biti.

Partizan je kažnjen novčano zbog slabe organizacije, ubacivanja pirotehničkih sredstava sa južne i istočne tribine, ali i ljepka koji se pojavio pre utakmice na ogradi između sjeverne tribine i atletske staze. Suma: 300.000 dinara.


Foto: MN Press
Crvena zvezda kažnjena je zbog bakljade koju su napravili njeni navijači na derbiju, kao i za paljenje stolica na sjevernoj tribini po završetku utakmice koju su crno-bijeli dobili rezultatom 2:1, i to golom u 90. minutu. Suma: 100.000 dinara.

Sportski direktor Partizana Albert Nađ moraće da "iskešira" 50.000 dinara, zbog verbalnog konflikta i nedoličnog ponašanja prema pomoćnom arbitru, asistentu Milorada Mažića, Milovanu Ristiću.

"Domaćin ovog susreta je kažnjen zbog loše organizacije meča, upotrebe pirotehničkih sredstava, napada na službena lica, razbijenog stakla na sudijskoj svlačionici po završetku utakmice, dok su gosti sankcionisani zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, ogromne bakljade na sjevernoj tribini", rekao je Marko Mladenović, sekretar disciplinske komisije.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC