• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Pomozite, svi!

Fudbalski savez Srbije pozvao je sve ljude i organizacije koji imaju veze sa tom igrom da sa uključe u akciju pružanja pomoći ugroženom stanovništvu.

Fudbalski savez Srbije pozvao je sve ljude i organizacije koji imaju veze sa tom igrom da sa uključe u akciju pružanja pomoći ugroženom stanovništvu u borbi sa poplavama.

Tim povodom, FSS je izdao i saopštenje:

"U prethodnih nekoliko dana stravična prirodna katastrofa, izazvana ogromnim kišama i poplavama koje su uslijedile, pogodila je najveći dio teritorije naše zemlje. Srbija se nalazi u nezabilježeno teškom i vanrednom stanju, nikada viđenom u istoriji.

U želji da pomogne ugroženom stanovništvu i bar donekle ublaži tragične posljedice poplava, Fudbalski savez Srbije poziva sve fudbalske saveze, uticajne fudbalske ljude, klubove, fudbalske radnike, trenere, nekadašnje i sadašnje igrače, a posebno igrače i trenere koji rade u inostranstvu, da se uključe u akciju pružanja pomoći ugroženom stanovništvu širom Srbije.

Takođe, narednih dana Fudbalski savez Srbije će održati hitne sjednice najodgovornijih tijela i naša organizacija će se uključiti u akcije pružanja pomoći. S tim u vezi, biće otvoren podračun u FS Srbije na koji će ljudi iz fudbala, shodno svojim mogućnostima, moći da uplate sredstva u cilju pružanja pomoći. Ovim putem poručujemo najugroženijima da smo s njima".
(MONDO, Foto: Goran Sivački, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC