• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković sakuplja pomoć za ugrožene

Bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije počeo je sa sakupljanjem pomoći za ljude iz područja pogođenih poplavama.

Dejan Stanković je razgovarao sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem i finaliziraju se detalji o humanitarnoj pomoći koju će nova fondacija "Dejan Stanković za Srbiju" u narednim danima dopremiti ugroženom stanovništvu Srbije.

Fondacija će okupiti srpske sportiste iz zemlje i inostranstva koji žele da pomognu, a sredstva koja se prikupe biće namijenjena za kupovinu namirnica, odjeće i lijekova, kao i za sanaciju nakon završetka tragičnih nepogoda koje su zadesile Srbiju.

"Nisam u Srbiji, ali me boli muka koju naši ljudi proživljavaju, saosjećanje je ogromno i želim da pomognem na sve načine na koje mogu. Sportisti su uvijek uz svoj narod, to nam je najvažnije i tako je i sada. Želja mi je da iskoristim svoj ugled da pomognem Srbiji i da okupim što više sportista iz inostranstva koji su izrazili želju da pomognu. U ovakvim trenucima, potrebe ugroženih svi moramo da stavimo ispred svojih potreba i damo sve od sebe da pomognemo da se ublaži tragedija koja je zadesila našu zemlju"
, rekao je Stanković u razgovoru sa Udovičićem.

Ministar Udovičić je u ime vlade zahvalio Stankoviću, ali i svim sportistima koji zajedno sa ostalima danonoćno brane Srbiju od katastrofe koja je zadesila zemlju i istakao da će pomoć srpskih sportista odmah biti raspoređena tamo gdje je najpotrebnije.

"Građanima Srbije je potrebna pomoć i za svaku je pohvalu ovakva inicijativa. Dejan je još jednom pokazao da ima veliko srce. Ovo je sjajan ljudski čin. Želim i da zahvalim svim našim sportistima, sportskim savezima, klubovima, kancelarijama za mlade, policiji, vojsci, vatrogascima i svima koji brane svoju zemlju i koji su se danonoćno angažovali na svim područjima pogođenim poplavama. Apelujem na sve naše sportiste u inostranstvu da se okupe oko ove Dejanove inicijative i pomognu našim građanima u ovim teškim trenucima", rekao je Udovičić.

(MONDO/Tanjug, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC