• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Pobijediće zvezdaško srce

"Uvjeren sam u našu pobjedu, jer poruka čitave naše kampanje da će pobijediti veliko zvezdaško srce", istakao Vladan Lukić.

 Lukić: Pobijediće zvezdaško srce Izvor: MONDO

Dan uoči (još jedne) istorijske Skupštine Fudbalskog kluba Crvena zvezda, grupa koju predvodi bivši igrač Vladan Lukić obratila se javnosti sa željom da na svoju stranu dovede one koji se, možda, još kolebaju.

"Uvjeren sam u našu pobjedu! Moja poruka i lajt-motiv čitave naše kampanje je da će pobijediti veliko zvezdaško srce, koje je i do sada pobjeđivalo mnogo puta", rekao je Vladan Lukić, kandidat za novog predsjednika Crvene zvezde.

On je rekao da je svašta očekivao u predizbornoj kampanji, ali ne i, kako je naglasio, "prljavu kampanju".

"Ali, bili smo spremni na to", dodao je on.

Upitan da li ima informacija da će njegov protivkandidat Dragoljub Lekić zaista odustati od izborne trke, Lukić je odgovorio da ne zna i da nema više informacija od onoga što se pojavilo u javnosti.

"Meni je svejedno, učestvovao Lekić ili ne. Svi članovi skupštine moraju da znaju da je ona ključna za dalje funkcionisanje kluba, jer može da se desi da Zvezda ode u blokadu, ako ne bude izabrano rukovodstvo", podvukao je Lukić.

On nije želio da komentariše informacije da će jedan od ključnih faktora - navijači, odnosno predstavnici Delija, na skupštini biti uzdržani, ističući da svako treba da misli svojom glavom i da nema namjeru da vrši pritisak na bilo koga.

"Za razliku od druge strane, mi nismo vršili nikakve pritiske na članove skupštine.
Svako neka donese svoju odluku, klub je pred prekretnicom i ne smijemo da dozvolimo da dođe u pat poziciju. Svaki zvezdaš neka misli svojom glavom",
poručio je Lukić.

U slučaju pobjede Dragoljuba Lekića, Lukić kaže da mu neće praviti nikakve smetnje, ali i da očekuje da se njegova firma "Vitro grup" pojavi kao sponzor kluba u budućnosti, a ne da sponzoriše druge klubove.

Kandidat za nasljednika Dobrivoja Tanasijevića, koji je podnio ostavku krajem aprila, rekao je i da ima razne dogovore o finansijskoj stabilizaciji kluba, ali da ne želi da iznosi detalje u javnost prije skupštine zbog druge strane, koja je, kako je naveo, pokušala više puta da ih opstruiše.

"Otvorili smo mnoga vrata i nismo ni sumnjali da će se to dogoditi", rekao je Lukić, a potom je negirao tvrdnje njegovog protivkandidata da nema dogovor sa Moskovskom bankom.

"Moskovska banka je sama saopštila da će, čim bude izabrano novo rukovdstvo sa mnom na čelu, biti sponzor Zvezde. Postoji saopštenje i ono dovoljno govori o tome ko priča neistine", rekao je Lukić.

On je novinarima rekao i da se uzdrže do skupštine (utorak, od 18 časova) kada će čuti sve detalje u vezi sa njegovim finansijskim planom.

"Imamo papir, odnosno garanciju od onih koji sada drže blokiran račun Zvezde, da će ga odblokirati, čim bude izabrano novo rukovodstvo. Taj papir pokazaću na skupštini. Mnoge stvari u klubu su se dešavale jer su mnogi pogrešni ljudi vukli pogrešne poteze", istakao je Lukić.

Na konferenciji za novinare bili su i Vladimir Petrović-Pižon i Dragoslav Šekularac.

Novinari su pitali Pižona da li su sadašnjem igračkom kadru neophodne velike promjene ili je dovoljno dovesti nekolicinu novih igrača.

"Svaka čast momcima koji sada nose Zvezdin dres, kad se završi sezona pričaćemo. Ima i talentovanih, ali i onih koji ne zaslužuju Zvezdin dres. Ipak, ne bih više pričao o tome, niti o natpisima da ću ja biti novi trener. Ako pobijedi ova opcija lako ćemo među stotinama kvalitetnih zvezdaša naći nekog ko je dobar trener", rekao je Vladimir Petrović.

Dragoslav Šekularac je kratko rekao da je podržao ljude "koji žele dobro Zvezdi" i da je uvjeren da će dobiti povjerenje skupštine da vode klub.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC