• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fazlić se vraća u Borac!

Igračka i trenerska legenda Borca Husnija Fazlić vraća se u banjalučki klub!

 Fazlić se vraća u Borac! Izvor: MONDO

Šef struke crveno-plavih, koja je osvojila Kup Maršala Tita 1988. godine, koji poslednju deceniju radi kao skaut Verdera iz Bremena, dogovorio je sa predsjednikom kluba iz Platonove ulice, Miloradom Janjetovićem, da se već od ovog ljeta uključi u projekat stvaranja evropskog Borca.
.
"Ne treba uopšte trošiti riječi šta u mom životu znači Borac. Sve ovo što sam postigao u fudbalu najviše mogu zahvaliti crveno-plavom dresu i, naravno, sopstvenom radu. Današnje rukovodstvo kluba čvrstim koracima vodi Borac u sam vrh BiH fudbala, a ja tvrdim da je Borcu stalno mjesto na samom vrhu! Zajedno s predsjednikom i direktorom, Damirom Špicom, predočiću plan i projekat kako bi ovaj klub trebalo da funkcioniše na zadovoljstvo svih nas, ali i armije Borčevih navijača", rekao je Fazlić za "Fokus".

Prvi čovjek Borca Milorad Janjetović, nije krio zadovoljstvo što se klupska legenda vratila tamo gdje joj je mjesto.

"To i jeste naš cilj. Važno je da je Hune obećao pomoć, a to da li će biti direktor, trener ili šef skautinga, najmanje je bitno. Njemu je mjesto u Banjaluci, a već za godinu dana Fazlić će ponovo u Evropu, ali ovaj put ne s Verderom, nego s Borcem. Politika kluba kristalno je jasna. Sa našim ljudima stvaramo veliku priču, koja tek treba da ugleda svjetla pozornice", izjavio je Janjetović.

Damir Špica, danas direktor Borca, a nekada kapiten pod trenerskom palicom Husnije Fazlića, kaže da je ovo samo nastavak projekta koji je zacrtan prošlog ljeta.

"Prvo smo stvorili kostur tima koji većinom sačinjavaju igrači koji su ponikli u Borcu, a sada stvaramo ambijent oko kluba. Jedna od najvažnijih karika u lancu uspjeha biće i povratak Husnije Fazlića. Čovjek koji ima veliki ugled širom Evrope mora, može i hoće to usmjeriti ka svojoj najvećoj ljubavi, Borcu. Znajući Hunu, on nije čovjek koji kada se lati nekoga posla ostavlja ga na pola. Što znači da ćemo vrlo brzo, poslije dvije decenije, u Banjaluci začuti šampionska zvona", rekao je Špica.

Verder dolazi u Banjaluku?

Husnija Fazlić je obećao da će iskoristiti svoj uticaj kako bi uskoro u Banjaluku doveo tim iz Bremena.

"Teško je u ovom trenutku reći tačno kada, ali želja postoji. Vidjećemo, ukoliko se gradnja stadiona realizuje, možda Verder dovedemo na otvaranje. Međutim, moja želja je da to bude mnogo prije, jer Banjaluka je zaslužila da gleda velike ekipe, previše je čekala na to",
zaključio je Fazlić.

(MONDO, foto: Fokus)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC