• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Počela rasprodaja, otišao Tomović

Fudbalski klub Crvena zvezda počeo je rasprodaju igrača, kako bi bar donekle popravio izuzetno tešku finansijsku situaciju.

 ZVEZDA: Počela rasprodaja, otišao Tomović Izvor: MONDO

Prvi koji odlazi iz sadašnjeg tima je mladi reprezentativac, defanzivac Nenad Tomović, koji karijeru nastavlja u Đenovi.

Tomović je u utorak prošao ljekarske preglede, a u srijedu je potpisao ugovor. Italijanski mediji, citirajući čelnike Đenove, navode da bi klub mogao Tomovića da proslijedi na pozajmicu.

Tomović je rođen u Kragujevcu 1987. godine, a za prvi tim Zvezde igrao je ove sezone. Odigrao je 38 utakmica i postigao je jedan gol. On je od 2006. do 2008. godine bio na pozajmici u Radu.

Novi predsjednik Zvezde Vladan Lukić najavio je prodaju još nekoliko igrača iz sadašnjeg stava, prije svih kapitena Nenada Milijaša.

On je rekao i da će ekipu vjerovatno napustiti i većina stranaca, čak i oni koji su opravdali očekivanja, pošto su njihovi ugovori "preambiciozni" za Zvezdu.

Italijanski mediji takođe navode da je Đenova zainteresovana za napadački dvojac Intera, Argentinca Ernana Krespa i Portugalca Kvarežmu, ali da je veliko pitanje da li će ovaj drugi doći s obzirom na to da želi da ostane "interista".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC