• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sezona Moreire i Milijaša, Koroman među 11

Najbolji fudbaleri u proteklom šampionatu Srbije su vezisti vječitih rivala Moreira i Milijaš, odlučili su treneri svih superligaških ekipa.

 Sezona Moreire i Milijaša, Koroman među 11  Izvor: MONDO

To što Moreira dijeli nagradu sa Milijašem, direktan "krivac" je njegov trener Slaviša Jokanović koji je glas dao lijevom beku crno-bijelih Ivanu Obradoviću.

"Veliki je ovo uspjeh za mene, ali mi nije drago što Zvezda nije ostvarila bolje rezultate. Trudiću se da opravdam ovu nagradu, a vidjećemo da li ovde ili u inostranstvu i reprezentaciji", rekao je novinarima Milijaš, koji će u ljetnjem prelaznom roku vjerovatno napustiti Zvezdu.

"Tek treba da o odlasku pričam sa predsjednikom Vladanom Lukićem, ali je očigledno da Zvezda ima problema i da joj treba novac, a zbog velike potražnje najlakše je mene prodati. Još ne znam gdje ću, trenutno sam najbliži Engleskoj ili Njemačkoj, mada imam ponuda i iz Španije", rekao je Milijaš.

Na svečanosti u "Hajatu", proglašen je i najbolji tim Jelen Superlige za sezonu 2008/09. a gotovo cio je sačinjen od fudbalera Partizana.

Na golu je Mladen Božović, desni i lijevi spoljni su Ivan Stevanović i Ivan Obradović, sledi štoper crno-bijelih Nenad Đorđević, koji čini par sa Bobanom Dmitrovićem iz čačanskog Borca. Ljubomir Fejsa je proglašen za najboljeg defanzivnog veznog, a u timu su i dvojica Zvezdaša - Nenad Milijaš i Ognjen Koroman.

Ofanzivu čine sve sami Partizanovci. Najbolji ofanzivni vezni fudbaler u ligi je Moreira, zatim je tu i otkrovenje sezone - mladi Nemanja Tomić, a najbolji špic je Lamin Dijara.

Dodijeljeno je i priznanje za najjači šut u Superligi. Ono zasluženo ide u ruke Igoru Pavloviću iz Jagodine, koji "odapinje" loptu brzinom od čak 136 kilometara na čas.

Zahvaljujući svojoj "nožnoj snazi", Pavlović je kao nagradu dobio vaučer za put u Argentinu, gdje će prisustvovati meču River Plate i Boke juniors

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC