• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: OFK-a i Banat za goli život

Najvažnija utakmica 33. kola igra se na Karaburmi. "Romantičari" moraju da pobjede, a Banatu dovoljan i bod za opstanak.

 SL: OFK-a i Banat za goli život Izvor: MONDO


Cijela sezona u 90 minuta! Fudbaleri OFK Beograda i Banata imaju jedan i po sat da se nadigravaju, a samo jedna ekipa poslije meča i dalje će imati status superligaške.

Loše igre i još slabiji rezultati doveli su OFK Beograd na ivicu provalije. Samo pobjeda ostavlja "romantičare" u srpskoj fudbalskoj eliti. Svaki drugi rezultat znači selidbu u Prvu ligu.

Ako OFK ispadne, stadion na Karaburmi ipak neće naredne sezone zvrjati prazan, odnosno ipak će se na njemu igrati superligaške utakmice, jer će na njemu kao domaćin igrati novi superligaš - BSK iz Borče.

Najvažniji meč posljednjeg, 33. kola Jelen Superlige, između OFK Beograda i Banata danima se već "igra" na novinskim stupcima.

Od kraja meča sa Čukaričkim u prošlom kolu, iz Banatskog Dvora poručivali su da se nadaju fer i poštenom suđenju. Sa Stare Karaburme im je odgovoreno da bi bilo bolje da se koncetrišu na svoju igru, a ne da vrše pritisak na sudije.

Sportski direktor OFK Bograda Mitar Mrkela podsjetio je Banaćane na to kako su ostali u Superligi prošle sezone.

"Banat nema moralno pravo da se poziva na sudije i deljenje pravde. Sada igraju u Superligi, iako su prošlu sezonu završili na posljednjem mjestu sa osam bodova manje od Smedereva, koje je ispalo poslije baraža", poručio je Mrkela.

Obe ekipe, naravno, nadaju se najboljem. Odmah poslije meča sa Čularičkim, trener Banata Žarko Soldo rekao je da njegova ekipa mora da odigra hrabro u Beogradu, i da očekuje povoljan ishod jer smatra da je nejgov tim kvalitetniji.

Ako, pak, OFK Beograd pobjedi, biće to prvi trijumf Sime Krunića otkako je preuzeo tim. Ali, svakako najvažnija pobjeda.

Ostali mečevi 33. kola su potpuno nebitni, osim onih u kojima igraju Vojvodina i Zvezda, poslije kojih će se definitivno znati ko je drugi. Mada, to ništa bitnije ne mijenja na stvari.

Parovi 33. kola, subota, 17.00:

Čukarički - Partizan
OFK Beograd - Banat
Rad - Vojvodina
Napredak - Crvena zvezda
Jagodina - Javor
Hajduk - Borac

TABELA: Partizan 77, Vojvodina 60, Zvezda 58, Javor 50, Borac 40, Napredak 37, Čukarički 35, Rad 35, Hajduk 35, Jagodina 34, Banat 31, OFK Beograd 30.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC