• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Uljari" i Zvijezda nepoželjni u Orašju!

Fudbalski klub Orašje, koji je ispao u niži rang, prekinuo je svaku vrstu saradnje sa prošlogodišnjim šampionom BiH, Modričom Maksimom!

 "Uljari" i Zvijezda nepoželjni u Orašju! Izvor: MONDO

Rukovodstvo popularnih "labudova" optužilo je Modričane da su namjestili meč s Veležom (3:3) kako bi Mostarci izborili opstanak u Premijer ligi BiH.

Iz oraškog kluba poručili su da "uljari" nisu dobrodošli u grad na Savi, pojasnivši da će im uskratiti i korištenje terena sa plastičnom podlogom, a prestaće s njima igrati i prijateljske utakmice, kako u Orašju, tako i u Modriči.

Najavljeno je donošenje sličnih mjera i prema Zvijezdi iz Gradačca s kojom Orašje, takođe ne želi igrati prijateljske susrete niti ustupati terene na korištenje tokom zime.

Nakon sjednice čelnika Orašja priređena je i oproštajna večera za trenera Šenera Bajramovića i fudbalere, a neopozivu ostavku na članstvo u rukovodstvu podnio je Zoran Klaić, direktor kompanije TA Antunović.

U poslednjem kolu, Zvijezda je na svom terenu u Gradačcu savladala Orašje 3:1, dok su Modričani i Mostarci odigrali neriješeno 3:3, pa su "labudovi" morali da se pridruže Posušju na putu ka Prvoj ligi Federacije BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC