• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić: Depor je napravio dobar posao sa Žukom

Bivši trener Partizana Miroslav Đukić nahvalio Brazilca Žuku i smatra da je Deportivo kupio kompletnog igrača, koji će se isplatiti.

 Đukić: Depor je napravio dobar posao sa Žukom Izvor: MONDO

Fudbalski klub Partizan i španski Deportivo naizgled nemaju veze. Ali, kada se malo bolje "zagrebe" vidi se da ih vezuju nekoliko poznatih imena evropskog fudbala.

Bivši i sadašnji trener Partizana Miroslav Đukić i Slaviša Jokanović bili su igrači Deportiva, a još jedan igrač crno-bijelih na dobrom je putu da ponese plavo-bijeli dres kluba iz La Korunje. Riječ je o Brazilcu Žuki, koji je dvije godine igrao za Partizan i koji je napravio nevjerovatan odnos sa navijačima kluba iz Humske.

Po saznanju da će Žuka karijeru nastaviti u Španiji, tamošnji novinari pohitali su da za mišljenje upitaju Miroslava Đukića, koji u Deportivu ima status legende.

"Dok sam bio trener Partizana bio mi je potreban vezni igrač koji bi istovremeno bio i vješt sa loptom i agresivan i brz, koji utiče na igru ekipe. Kada smo gledali Žuku - rekli smo: 'To je to'. I bio je pun pogodak. Bio je primjer na treninzima, ozbiljan", prisjetio se Đukić.

On je rekao da na svijetu postoje dva tipa fudbalera iz Brazila. "Jedni su vrlo talentovani, ali onda odu na odmore, prepuste se zabavi i zaborave na klub za koji igraju. A drugi su, poput Maura Silve, pravi profesionalci. U slučaju Žuke dobijate i profesionalca i kvalitet".

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije uvjeren je da će se Žuka uklopiti u ekipu Depora.

"On je kompletan fudbaler. Ozbiljan je, vrijedan radnik, agresivan, brz je u predaji lopte, ima razoran udarac. Borac je i takmičar. Voli da napada protivnika, ali i da ide u napad. Bez obzira na to što ima 29 godina, i dalje je spreman da se bori do poslednjeg atoma snage. Ne štedi se", nahvalio je Đukić Brazilca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC