• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Venger pravi čistku, "stotka" ta Riberija

“Profesor” Arsen Venger odlučio je da nakon četiri sezone bez trofeja napravi rezove u ekipi Arsenala i da se odrekne usluga nekoliko fudbalera.

 PIJACA: Venger pravi čistku, "stotka" ta Riberija Izvor: MONDO

Emirejts bi, prema pisanju britanskih medija, ovog ljeta trebalo da napuste Emanuel Adebajor i njegov imenjak Ebue, kao i Vilijam Galas.

Adebajor je već duže na meti Milana, a s njim bi u paketu na San Siro mogao i Galas. Za francuskog defanzivca zainteresovan je međutim i Juventus pa ostaje da se vidi da li će Galas u Milano ili Torino.

Francuski stručnjak odreći će se i Emanuela Ebue, a budući klub bočnog igrača “tobdžija”mogao bi da bude madridski Atletiko.

Kao pojačanja koja bi Venger trebao dovesti u Arsenal ovog ljeta pominju se Maruan Šamak iz Bordoa i veznjak Rena Stefan Mbija.

Sto miliona evra za Riberija

Pojačanja sprema i londonski Čelsi, a na vrhu njihove liste je Frank Riberi, jedno od najtraženijih imena na fudbalskom tržištu, koga osim “plavaca” želi i Real te još nekoliko evropskih klubova.

Uprava minhenskog Bajerna, svjesna da će francuski veznjak ovog ljeta vjerovatno napustiti Minhen, zacrtala je cijenu od ni manje ni više nego 100 miliona evra!

“Ako je cijena Kake 125 miliona evra, kako se priča, onda Riberi vrijedi najmanje 100 miliona”, rekao je generalni menadžer Bajerna Uli Henes. On je međutim dodao da je besmisleno govoriti o Riberijevoj cijeni jer Bajern ne namjerava da ga prodaje ovog ljeta.

Figo kači kopačke o klin

Portugalac Luis Figo odigraće u nedjelju protiv Atalante posljednju utakmicu u dresu Intera, ali i posljednju utakmicu u karijeru.

“Utakmica u nedjelju će biti moja posljednja utakmica koju ću igrati. Drago mi je što ću se oprostiti proslavljajući četvrtu uzastopnu titulu u Seriji A”, rekao je Figo koji je od dolaska iz Reala 2005. godine osvojio četiri Skudeta sa “neroazurima”.

Prije Reala 36-godišnji Portugalac je igrao za Barselonu, a karijeru je počeo u Sportingu iz Lisabona.

Portugalskog veterana u Interu bi mogao zamijeniti jedan brazilski - Žuninjo Pernambukano, objavila je italijanska TV stanica “Telelombardia”.

Šampion Italije navodno je zainteresovan da dovede 34-godišnjeg Brazilca, a Žoze Murinjo dobio bi ga potpuno besplatno pošto je Žuninjo nedavno postigao dogovor sa upravom Liona o prijevremenom raskidu ugovora.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC