• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelik traži trenera, zbogom Bloudeku

Marin Bloudek napustiće klupu Čelika pošto mu uprava zeničkog kluba, nezadovoljna rezultatima, neće ponuditi novi ugovor.

 Čelik traži trenera, zbogom Bloudeku Izvor: MONDO

Upravni odbor FK Čelik na sjednici održanaoj u petak naveče, negativno je ocijenio izvještaj o radu u proteklih pet mjeseci kojeg je pred Upravu dostavio Marin Bloudek, dosadašnji šef stručnog štaba zeničkog kluba.

“Ocijenjeno je da rezultati koji su ostvareni u drugom dijelu proteklog prvenstva nisu zadovoljavajući, odnosno da većina preuzetih obaveza od strane Bloudeka nije ispoštovana. Upravni odbor NK Čelik zbog toga je i donio odluku da ne ponudi novi ugovor o saradnji treneru Marinu Bluodeku”, navodi se u saopštenju iz NK Čelik.

Ime novog trenera Čelika biće poznato narednih dana, nakon što njegovo ime predloži Komisija koju je imenovao Upravni odbor.

Kao kandidati za klupu Čelik najčešće se pominju Ivo Ištuk, koji je smijenjen prošle jeseni nakon serije loših rezultata, Darko Nestorović, trener prijedorskog Rudara, Dino Džurbuzović, nekadašnji trener Željezničara, Čelika, Travnika i Ratko Ninković, trener Zvijezde iz Gradačca.

(Fena)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC