• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zemunski golgeter na oku Zvezde

Crvena zvezda će u novu sezonu ući sa renoviranom upravom, ali i timom. Za crveno-bijele interesantan golgeter Zemuna Dejan Lekić.

 Zemunski golgeter na oku Zvezde Izvor: MONDO

Dejan Lekić je sa 26 golova dao veliki doprinos ekipi Zemuna da se ekspresno vrati iz Srpske u Prvu ligu Srbije.

Najbolji strijelac Srpske lige - Beograd potvrdio je kvalitet i u poslednjem meču u sezoni protiv ekipe Železničara, postigavši dva gola u pobjedi od 3:0.

Utakmicu je posmatrala i mnogobrojna zvezdaška svita, uključujući kandidata za novog trenera Vladimira Petrovića-Pižona, novog člana Upravnog odbora Stevana Stojanovića, Gorana Vasilijevića, Ivana Adžića, a društvo im je pravio i pjevač Aca Lukas.

Igre i golgeterska forma Lekića, očito, nisu ostali nezapaženi. Zvezdi će biti potreban dobar napadač, s obzirom na to da je veliko pitanje da li će Brazilac Kleo i Južnoafrikanac Bernard Parker ostati u ekipi, prije svega zbog finansija.

Po svemu sudeći, Zvezda će iz Napretka vratiti sa pozajmice mladog reprezentativca Slavka Provića, koji je ovog proljeća doprinio da kruševačka ekipa bilježi dobre rezultate.

Osim Lekića, za mnoge klubove ponovo je interesantan i drugi golgeter Zemuna - Nikola Vujošević. Momak koji je prije šest mjeseci imao tešku saobraćajnu nesreću, vratio se nedavno na teren i ponovo je postigao gol, i to samo osam minuta nakon što je ušao u igru.

Zemun je dominirao u Srpskoj ligi - grupa Beograd, a pobjedom nad Železničarom "ovjerio" je selidbu u viši rang. Tokom meča najvjerniji navijači Zemuna, takozvani Taurunum Boys, razvili su transparent "Nek' se plaši Serija B", a nakon utakmice počelo je veliko slavlje u Gornjoj varoši.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC