• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić: Krčma, srećno, mogu "orlići" i bez mene

Neven Subotić otklonio svaku dilemu - ponovio stav da želi da igra samo za A reprezentaciju Srbije. "Imao sam napornu sezonu", kaže igrač Borusije.

 Subotić: Krčma, srećno, mogu "orlići" i bez mene Izvor: MONDO

Mlada reprezentacija Srbije ide na Evropsko prvenstvo u Švedsku kao jedan od favorita za osvajanje prvog mjesta, a u pohodu na evropski vrh neće joj pomoći Neven Subotić, defanzivac Borusije iz Dortmunda i član idealnog tima Bundeslige.

Subotić je i ranije izjavljivao da želi da igra samo za A tim, a po dolasku u Beograd, uoči kvalifikacionog meča za odlazak na Svjetsko prvenstvo, protiv Austrije, ponovio je svoj stav.

"Iza sebe imam napornu sezonu, mnogo utakmica. Izostao sam jedino u Menhegladbahu i to zbog pet žutih kartona. Bilo bi previše da igram i za mladu reprezentaciju. Zato i odluka glasi - ne idem u Švedsku. Okolnosti su takve da je ovo bio i najlogičniji izbor. Želim, naravno, sreću i uspjeh timu Slobodana Krčmarevića", rekao je Subotić listu "Sport".

Krčmarević ne nailazi baš na razumijevanje, iako je i predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić na kraju prošle godine izjavio da očekuje uspjeh mlade reprezentacije Srbije, sročivši želje u metaforičnu rečenicu: "Šjiva je zrela".

Nesumnjivo je da mlada reprezentacija ima veliki kvalitet, ali je Krčmarević suočen sa velikim problemom, jer ne zna na koje igrače uopšte može da računa.

Ivan Obradović, Gojko Kačar, Miralem Sulejmani...nalaze se na spisku Radomira Antića za mečeve protiv Austrije (6. juna) i Farskih Ostrva (10. juna). A pripreme "orlića" uskoro treba da počnu.

Na konferenciji za novinare u petak, na kojoj je saopštio spisak igrača, Antić je bio upitan i o tome da li je, ipak, neke igrače trebalo ustupiti Krčmareviću. Antić je decidno odgovorio: "A tim je prioritet".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC