• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Orlovi" spremni za let, ali ne znaju gdje će

Mnogi reprezentativci Srbije će tokom predstojećeg prelaznog roka promijeniti sredine, ali većina tvrdi da se ne opterećuje time.

 "Orlovi" spremni za let, ali ne znaju gdje će Izvor: MONDO

Srpski reprezentativci počeli su u ponedjeljak pripreme za utakmice sa Austrijom i Farskim Ostrvima, kojima će većina njih završiti sezonu, a mnogi će zatim pronaći nove angažmane.

Marko Pantelić će sigurno napustiti Hertu, što je još ranije saopštio. Pantelić, međutim, još ne zna gdje će nastaviti karijeru.

"Prošle nedjelje sam dobio ćerku, sa starijom sam bio u Beogradu kod porodice i zaista nisam imao vremena da razmišljam o tome. Sada je tu reprezentacija, a kakav bih drug i čovjek bio kada bih razmišljao o sebi, a ne o predstojećim utakmicama svih nas? Ima vremena za to", rekao je Pantelić novinarima u Kovilovu.

Defanzivac Čelsija Branislav Ivanović često je bio meta spekulacija o transferu u velike evropske klubove. Prije svega zbog činjenice da nije bio standardni prvotimac u Čelsiju, koji je sada imenovao novog trenera, Karla Ančelotija.

"Sve zavisi od novog trenera. Moram prvo da razgovaram sa njim i vidim da li na mene ozbiljno računa. Zadovoljan sam u Čelsiju i neću da kažem da mi se ide, ali ni da ću sigurno ostati. Jednostavno želim određenu minutažu, a mislim da sam ove sezone postavio dobru osnovu i dokazao kvalitet", kazao je Ivanović.

Veliko interesovanje bogatih timova igrama u reprezentaciji i Standardu iz Liježa pobudio je i Milan Jovanović.

"Dugo već pričam o mogućem odlasku iz Standarda i stvarno više nemam snage da o tome mislim, posebno sada kada su reprezentativne utakmice prioritet. Odluka će, kakva god bude bila, sigurno biti vrlo teška", naveo je Jovanović koga u svom timu želi i moskovski CSKA.

Jovanović bi se u tom slučaju upario sa Milošem Krasićem, saigračem iz srpske reprezentacije.

"Čuo sam i u Moskvi za takvu mogućnost, ali ništa konkretno, iako bih lično to izuzetno volio", kazao je Krasić.

Novi tandem u istom timu mogli bi da postanu i Miralem Sulejmani i dosadašnji lijevi bek Partizana Ivan Obradović, koji je navodno blizu prelaska u Ajaks.

"Meni to i jeste želja, pošto je Ajaks poznat kao sjajna sredina za mladog igrača", rekao je 20-godišnji Obradović, koga je i Sulejmani hvalio u Amsterdamu.

"Pitali su me ljudi iz Ajaksa za Obradovića i naravno da sam im rekao sve najbolje. Mnogo bih volio da ponovo igram sa saigračem iz mladih selekcija Partizana", istakao je Sulejmani.

U najproblematičnijoj situaciji je golman Vladimir Stojković, koji se poslije solidne polusezone u Hetafeu vratio u Sporting iz Lisabona, ali je pitanje da li će tamo i ostati.

"Vidjećemo. Znaću kada se posle reprezentativnih obaveza vratim u Lisabon", kratak je bio Stojković.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC