• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CRNA GORA:Andrija Delibašić neće u "sokolove"

Nekadašnji napadač Partizana odbio da igra za Crnu Goru, Igor Burzanović ponovo bez poziva selektora "sokolova" Zorana Filipovića.

 CRNA GORA:Andrija Delibašić neće u "sokolove" Izvor: MONDO

Iako nije mogao da računa na nekoliko standardnih prvotimaca, iz ofanzivnog i veznog reda svog tima, selektor crnogorske reprezentacije Zoran Filipović ni za predstojeći meč sa Kiprom nije pozvao fudbalera Crvene zvezde na pozajmici u Budućnosti Igora Burzanovića.

Strateg "sokolova" je izostavljanje najefikasnijeg igrača crnogorskog fudbalskog prvenstva u prolećnoj polusezoni, objasnio "emotivnim razlozima".

"On je kvalitetan igrač, ali smatram je trenutno bolje da ne bude sa nama. Postoje određeni emotivni razlozi zbog kojih ga ovog puta nisam pozvao", rekao je Filipović.

Burzanović je posljednji meč za crnogorsku reprezentaciju odigrao prošle jeseni na stadionu pod Goricom protiv Bugarske (2:2). Po završetku tog susreta, napadač crveno-bijelih imao je verbalni duel sa kapitenom reprezentacije Mirkom Vučinićem koji nije prešao u fizički obračun samo zahvaljujući intervenciji pomoćnog trenera Zorana Lemajića.

Selektor crnogorske reprezentacije je potvrdio da je za predstojeći meč sa Kiprom uspostavio indirektan kontakt sa bivšim napadačem Partizana Andrijom Delibašićem, i od njega dobio odgovor da ne želi da igra za Crnu Goru.

"Smatrao sam da je u formi i da u ovom trenutku zaslužuje poziv. On je uvrijeđen što na startu nije bio pozivan i njegov slučaj je završen", prokomentarisao je Filipović na konferenciji za novinare.

Na Filipovićevom spisku za meč sa Kiprom, koji Crna Gora 6. juna igra u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, zbog povreda i parnih žutih kartona nema Simona Vukčevića, Stevana Jovetića i Branka Boškovića.

Umjesto njih Filipović je pozvao debitante Mladena Kašćelana iz poljskog Lođa i Gorana Vujovića iz mađarskog Fehervara.

Crna Gora je u kvalifikacijama za prvenstvo svijeta odigrala pet utakmica i zabilježila tri remija i dva poraza.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC