• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola poslao gladijatore u Koloseum

Eto, Anri, Mesi i društvo pred duel sa “đavolima” u finalu Lige šampiona gledali montažu najboljih momenata sezone i klipova iz filma “Gladijator”.

 Gvardiola poslao gladijatore u Koloseum Izvor: MONDO

Fudbaleri Barse pružili su nezaboravnu partiju prošle sedmice u finalu Lige šampiona protiv Mančester junajteda, a sada je konačno otkriveno i šta ih je toliko inspirisalo.

Katalonska stanica TV3 objavila je video snimak koji je Pepe Gvardiola prikazao svojim igračima u svlačionici rimskog Olimpika kako bi ih motivisao pred najvažniju utakmicu sezone.

Eto, Anri, Mesi, Pujol i društvo pred duel sa “đavolima” gledali su filmsku montažu najboljih momenata sezone gotovo svih članova ekipe i klipova iz filma “Gladijator”, koju je Gvardiola naručio nekoliko dana ranije.

Ništa nije prepušteno slučaju, pa je tako urađena i muzička podloga, za koju je izabrana Pučinijeva opera “Turandot” u izvođenju Lučijana Pavarotija.

Pepe Gvardiola je na ovu ideju došao nekoliko dana pre finala u razgovoru sa novinarom stanice TV3, a njegovu ideju je u delo sproveo izvjesni Žordi Gaja.

VIDEO pogledajte na www.mtsmondo.com

Mladi stručnjak na kraju je ostvario pun pogodak, njegovi igrači potpuno su nadigrali ekipu Aleksa Fergusona i okitili se titulom evropskog šampiona.

Barselona je pod njegovim vođstvom ove sezone osvojila šampionsku titulu u Španiji, Kup Kralja i trofej namijenjen pobjedniku Lige šampiona, a Pepe Gvardiola pokazao je da zna kako da motiviše svoju ekipu, iako mu je ovo prvi trenerski posao.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC