• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pelegrini: Pritisak me motiviše

Novi trener Reala najavio je da će "kraljevima" doneti stabilnost, kao i nove igrače, koji bi trebalo da ekipu opet učine najboljom u zemlji.

 Pelegrini: Pritisak me motiviše Izvor: MONDO

Manuel Pelegrini (55) je na prvoj konferenciji za novinare u Madridu rekao da se ne osjeća kao trener "galaktikosa", kako je tim nazivan tokom prvog mandata Florentina Pereza.

Novi-stari predsjednik kluba već je najavio da će se Real slično ponašati i u ljetnjem prelaznom roku.

"Ne osjećam se kao trener 'galaktikosa', ali svi koje dovodemo svakako će biti veliki fudbaleri. Možemo sada da nabrajamo imena, možda i njih 20, ali ona nisu bitna, pošto će svi oni biti dio novog, velikog projekta", kazao je čileanski trener.

Mediji su već pisali o navodnom dolasku Kake i Kristijana Ronalda. Novi direktor kluba Horhe Valdano i sam je dao osnov za te špekulacije, rekavši da Real pregovara sa jednom "superzvijezdom".

"Ne želimo da naši pregovori izađu u javnost, jer bi ih to samo zakomplikovalo", naveo je Valdano.

Pelegrini, koji je sa Realom potpisao dvogodišnji ugovor, priznao je da ga na stadionu Santjago Bernabeu očekuje izuzetno težak posao.

"Očekivanja su velika i zato će biti vrlo teško, ali me pritisak samo motiviše", dodao je Pelegrini, koji je u Real došao iz Viljareala.

U tom klubu je forsirao napadački, ali čvrst fudbal, koji je "žutu podmornicu" dva puta odveo u Ligu šampiona, 2006. godine čak do polufinala.

Prethodnu sezonu Viljareal je završio na petom mjestu Primere, dok je Real drugi, prije svega zato što je u ključnoj utakmici sezone pretrpio težak poraz od Barselone (2:6).

Učešće u Ligi šampiona Real je petu godinu uzastopno završio u osmini finala, odnosno prvom kolu nokaut faze takmičenja.

(Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC