• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deko i Karvaljo u Inter, Pato u Čelsi

Portugalac Deko već pregovara sa Interom, koji bi mogao izgubiti Zlatana Ibrahimovića, ako se ostvari želja trenera Barselone Pepea Gvardiole.

 Deko i Karvaljo u Inter, Pato u Čelsi Izvor: MONDO

Žoze Murinjo osvojio je Skudeto sa Interom, a naredne sezone želi i trofej Lige šampiona, a u tome bi mu trebali pomoći Deko i Karvaljo.

Portugalski stručnjak želi da na Đuzepe Meacu dovede portugalski dvojac koje je već trenirao u Čelsiju, a Deko je već potvrdio da pregovara sa italijanskim prvakom.

“Da, pregovaram sa Interom. Ove sezone nisam mnogo igrao u Čelsiju i odlazak u Italiju bio bi odlično rješenje. Bilo bi veoma zanimljivo ponovo raditi sa Murinjom”, rekao je portugalski veznjak za britanski “San”.

S njim u paketu vrijednom oko 14 miliona evra trebao bi i Rikardo Karvaljo, defanzivac kome Murinjo bezgranično vjeruje i koga je iz Porta doveo na Stamford Bridž.

Prema tvrdnjama “Gazeta delo Sporta” čelnici Intera već su dogovorili transfer Filipea Mela iz Fiorentine. Inter će za brazilskog veznog igrača “violama” platiti 18 miliona evra i dodati još Nikolasa Burdisa.

Gvardiola daje Etoa za Ibru

Najbolji strijelac i prva zvijezda Intera Zlatan Ibrahimović nedavno je izjavio da je spreman da pređe u klub sa kojim može da osvoji Ligu šampiona, a uprava “neroazura” čini sve da bi ga privolila da ostane u Meaci.

Čelnici “neroazura” odlučili su da ga nagrade bonusom od 1,5 miliona evra za dobre igre u protekloj sezoni, ali veliko je pitanje da li će Ibrahimović željeti da odradi ugovor do kraja, odnosno 2013. godine, posebno zato što je za njega “zagrizla” Barselona.

Francuski L’Ekip objavio je da je švedski napadač na prvom mjestu na Gvardiolinom spisku pojačanja za narednu sezonu. List navodi da će trener Barselone pokušati da smanji Ibrahimovićevu cijenu od 70 miliona funti slanjem Kamerunca Etoa u suprotnom smjeru.

Ukoliko ne uspiju dovesti Ibrahimovića, uprava evropskog šampiona navodno će se okrenuti “alternativama” Davidu Vilji, Dijegu Forlanu i Karimu Benzemi.

Anćeloti zove Patoa

Karlo Anćeloti zamijenio je klupu Milana za klupu Čelsija, a put od San Sira do Stamford Bridža, prema tvrdnjama britanskih medija, vrlo brzo bi trebao da pređe i Brazilac Pato.

Već duže vrijeme se govori o dolasku Franka Riberija i Davida Vilje u Čelsi, ali oprezni Anćeloti u Milanu se već uvjerio u kvalitete brazilskog napadača pa sada želi da nastavi saradnju s njim i u Premijer ligi.

Kako navodi “San”, Čelsi je za 19-godišnjeg Pata, koji je prošle sezone postigao 15 golova na 27 utakmica ponudio Milanu 30 miliona funti.

Na meti Čelsija je navodno i Musa Dembele, napadač AZ Alkmara. Njegov menadžer Patrik Fervort potvrdio je da je već kontaktirao sa predstavnicima londonskog kluba, ali i Sevilje.

D’Agostino flertuje sa “starom damom”

Za vruće ljeto spremili su se i u torinskom Juventusu, u kome planiraju dovođenje Gaetana D’Agostina iz Udinezea, Manuela Paskvala iz Fiorentine i Hulija Rikarda Kruza iz Intera.

Vrijednost veznjaka Udinezea procjenjuje se na 12 miliona evra, ali bi “stara dama” mogla jeftinije proći ako uprava “zebri” prihvati njihov prijedlog o slanju nekog od mlađih igrača u Udine.

Defanzivac Fiorentine Manuel Paskval trebao bi biti zamjena za Kristijana Molinara, koji bi se tek u oktobru trebao oporaviti od povrede i Paola de Celja koji navodno pregovara sa Liverpulom.

Juventus je već u kontaktima sa Paskvalovim agentom, a vrijednost transfera, prema “Gazeta delo sportu” bila bi oko šest miliona evra.

Uprava Juventusa bi, poslije prošlogodišnje trakavice sa dovođenjem Stankovića, još jednom mogla da se opeče licitirajući sa imenima nepoželjnim u Torinu.

Ovog puta glavnu ulogu ima Hulio Rikardo Kruz, pomalo zaboravljeni napadač Intera kojeg želi uprava Juventusa, ali ne i njegovi navijači. Argentinac je pravio društvo Stankoviću prilikom proslavljanja titule prošle godine kada su pjevali pjesme protiv Juventusa, pa bi navijači torinskog kluba mogli da stopiraju i njegov transfer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC