• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bešiktaš juri Kuranjija, Daum preuzeo Fener

Turski list "Milijet" objavio je da je novi prvak te zemlje, istanbulski Bešiktaš, ozbiljno zainteresovan za napadača Šalkea Kevina Kuranjija.

 Bešiktaš juri Kuranjija, Daum preuzeo Fener Izvor: MONDO

Iako je povremeni reprezentativac Njemačke izjavio da želi da ostane u Gelzenkirhenu, novi menadžer Feliks Magat bi lako mogao da ga stavi na transfer listu.

Dosadašnji strateg šampionske ekipe Volfsburga imaće na raspolaganju samo pet miliona evra za ljetnji prelazni rok, a za više od toga moraće prvo da proda nekog od aktuelnih fudbalera "kraljevskoplavih".

Kuranjija bi u svom timu voljeli da vide Hamburg, Verder, Blekburn i Vest Hem, ali procijenjuje se da je jedino Bešiktaš raspoložen da izdvoji deset miliona evra na ime obeštećenja za dvadesetsedmogodišnjeg golgetera.

Ako bi se ovaj transfer realizovao, Kuranji bi opet zaigrao sa defanzivnim "vezistom" Fabijanom Ernstom, koji je prije godinu dana prešao iz Šalkea u Bešiktaš.

Iz Istanbula je u utorak stigla i vijest da je Fenerbahče otpustio vremešnog Španca Luisa Aragonesa (70) i na svoju klupu vratio Nijemca Krištofa Dauma (55).

Daum je napustio Keln i od ljeta će ponovo voditi tim sa kojim je između 2003. i 2006. osvojio dvije titule prvaka Turske.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC