• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Kleo samo što nije...

Bomba je odjeknula Topčiderskim brdom u utorak predveče, ali se u Fudbalskom klubu Partizan, za sada, prave kao da je nisu čuli.

 PARTIZAN: Kleo samo što nije...  Izvor: MONDO

Brazilac Kleo je, prema izvorima MONDA, već dogovorio prelazak u Partizan, ali u Humskoj za sada to ne žele da potvrde.

Štaviše, iz izjava generalnog sekretara Partizana Darka Grubora, može se izvući zaključak da je Kleo blizu crno-bijelog dresa.

"Zainteresovani smo za više igrača, a ko će od njih da dođe niko ne može da garantuje. Kleo je, koliko znamo, slobodan igrač, iz novina sam razumio da u Zvezdi ne računaju na njega, a nama su uvijek u prvom planu slobodni igrači, kao što je to bio slučaj sa Žukom ili Moreirom. Ne znamo kakav je aranžman imao sa Zvezdom, ali svakako znamo kakva je naša koncepcija. Ako ga budemo doveli on će potpisati višegodišnji ugovor", uvijeno je razgovarao Grubor sa novinarima.

Više puta Grubor je izgovarao riječ "ako", pokušavajući da se ogradi i želeći da izbjegne direktan odgovor.

Novinare je interesovalo i da li je Kleo skup za Partizan. Grubor je lakonski odgovorio: "Ako ga angažujemo nije, ako ga ne angažujemo onda jeste skup".

Upitan da li će, u slučaju da Kleo zaista dođe u Partizan, njemu biti obezbijeđena posebna zaštita, s obzirom na to da je u Beogradu u utorak uveče napadnut bivši igrač crno-bijelih Saša Ilić, Grubor je odgovorio da ne vidi potrebe za tim.

"On je profesionalac i nije iz Srbije. Samim tim, ne vidim razloga za navijačke strasti. Sjetite se Dejana Tomaševića ili Miloša Vujanića koji su došli u KK Partizan. Na utakmicama jeste bilo neprijatno, bilo je zvižduka, ali ne i nekih težih stvari. I Milko (Đurovski) je prešao iz Zvezde u Partizan, a on je Zvezdi značio mnogo više nego Kleo. Brazilac bi bio i pod pritiskom u susretima sa Zvezdom. Naravno, ako se desi da dođe u Partizan", rekao je Grubor.

Cilj uprave i stručnog štaba Partizana je da do 15. juna, a najkasnije do 22. juna, kada se kreće na pripreme, ekipa za narednu sezonu bude kompletirana.

Pod ugovorom je trenutno 33 igrača (odlazak Žuke i isticanje ugovora Nenada Brnovića), a maksimum će ih biti 30.

"Dovešćemo najviše tri igrača - defanzivca, igrača sredine terena i napadača. To znači da ni budžet neće biti veliki, kao prethodnih sezona", rekao je Grubor, a na pitanje oko dolaska igrača iz Gane, generalni sekretar Partizana je odgovorio na sličan način kao i sportski direktor Ivan Tomić prije dva dana: "Izgleda da je nekome dobra reklama da se piše da su njihovi igrači interesantni Partizanu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC