• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan se pomirio s odlaskom Kake

Predsjednik i potpredsjednik Milana Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani priznali su da su zbog finansijskih gubitaka prinuđeni da prodaju Kaku.

 Milan se pomirio s odlaskom Kake Izvor: MONDO

"Čak i Milan ima nezamislive gubitke od 50 do 60 miliona evra godišnje. U ovakvim uslovima jednostavno ne možemo da sebi priuštimo da odbijemo ovoliki novac", rekao je Berluskoni.

"Milan želi Kaku u svojim redovima. Medjutim, Milan želi i da svi njegovi igrači budu sasvim sigurni da žele da nastupaju za nas. Kaka je izuzetan dečko, ali je njegova karijera, ipak, još relativno kratka i jedino je ispravno da on razmisli o finansijama", dodao je Berlosukoni u izjavi za televiziju "Telelombardija".

"Povećanje Kakine plate bi zahtjevalo da to isto povećanje dobiju i svi drugi igrači u Milanu, a to ne smijemo da dozvolimo", istakao je Berluskoni.

Milan je navodno već dobio ponudu madridskog Reala, koji za Kaku nudi 65 miliona evra. Brazilski reprezentativac bi po ponuđenom petogodišnjem ugovoru zarađivao 9,5 miliona evra po sezoni.

Mediji su spekulisali da je ponudu za Kaku dostavio i engleski Čelsi i to još veću, ali je londonski klub to negirao.

"Čelsi uopšte ne postoji kao opcija. Kaka će otići u Real ili će ostati u Milanu", naveo je Galijani za "Gazeta delo sport".

Berluskoni je najavio da bi konačnu odluku mogao da donese u ponedjeljak kada bi se sastao sa Kakom i Galijanim, pošto se prethodno završe izbori za Evropski parlament.

Milan je u januaru na prodaji Kake mogao da zaradi još više, pošto je Mančester Siti za 27-godišnjeg fudbalera sredine terena nudio čak 100 miliona evra.

"Kaka nije želio da ide u Mančester Siti, ali bi volio da pređe u Real. Razlozi za njegov odlazak su isključivo ekonomski. Čak i njegovo srce mora da posluša brojeve", naglasio je Galijani i istakao da drugi vrhunski igrači Milana neće napustiti klub.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC