• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković: Ne plašimo se Austrije

Kapiten Srbije Dejan Stanković i Nemanja Vidić izjavili su da su veliki optimisti pred duel sa Austrijom u kvalifikacijama za SP 2010. godine.

 Stanković: Ne plašimo se Austrije Izvor: MONDO

"Ne plašimo se Austrije. Lično se i ne bih bavio fudbalom kada bih se plašio Austrije u Beogradu. Naravno da idemo na pobjedu", rekao je kapiten Stanković na konferenciji za novinare u Kovilovu.

"Pokušaćemo da kao i na prethodnim utakmicama u ovim kvalifikacijama otpor protivnika slomimo u prvih 15 ili 20 minuta, ali i ako ne uspijemo ne treba da nas zaplaši eventualnih 0:0 na poluvremenu", istakao je Stanković.

Srbija će Austriju dočekati u subotu od 20.30 časova, a tribine stadiona Crvene zvezde trebalo bi, poslije duže vremena, da budu popunjene.

"Žao mi je samo što takvu podršku nismo imali na nekim ranijim utakmice koje su bile vrlo bitne, poput one sa Finskom u kvalifikacijama za EP 2008, kada je bilo 0:0", ocijenio je kapiten srpskog tima.

Vidić je rekao da nije iznenađen velikim interesovanjem navijača za duel sa Austrijom.

"Igramo dobro u ovim kvalifikacijama, poštižemo golove što u suštini i privlači publiku na stadione. Nadam se samo da će nam pun stadion biti dodatni motiv, a ne da će nas omesti, što može da se desi zbog pritiska", naveo je štoper Mančester junajteda.

Vidić je, ipak, istakao da je i on uvjeren u pobjedu, iako je rekao da ne treba očekivati da će biti lako kao na utakmici sa Austrijom u Beču, kada su "orlovi" pobijedili sa 3:1.

"Bliži smo pobjedi od Austrijanaca, ali iskren da budem... u Beču smo igrali fenomenalno i možda iznenadili i sami sebe", ocijenio je Vidić.

Srbija je sa 12 osvojenih bodova na pet dosadašnjih utakmica kvalifikacija prva na tabeli grupe sedam. Drugoplasirana Francuska je osvojila 10 bodova, Litvanija devet, ali na utakmici više, dok je Austrija sakupila sedam bodova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC