• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sponzori na vratima, stiže Cepter

Nova uprava Crvene zvezde svakodnevno razgovara sa potencijalim sponzorima, a uskoro će se novo rukovodstvo sastati i sa Filipom Cepterom.

 ZVEZDA: Sponzori na vratima, stiže Cepter  Izvor: MONDO

Bogati srpski biznismen već nekoliko godina se dovodi u vezu sa kupovinom kluba iz Ljutice Bogdana, a nedavno je i sam potvrdio da će se poslije donošenja zakona o sportu uključiti u trku za privatizaciju bivšeg evropskog i svjetskog prvaka.

"Narednih dana se očekuje sastanak s Cepterom, ali ne znam ko će pregovarati u ime kluba", potvrdio je član Upravnog odbora Dragan Vuksanović za "Novosti".

Vuksanović ističe da je lista potencijalnih sponzora duga.

"Očigledno da se osjeća pozitivna atmosfera, jer se pojedini interesenti čak i sami javljaju, što je izuzetno dobro kad se ima u vidu ukupna finansijska situacija. Što se tiče Moskovske banke, koja se spominjala kao sponzor, oni su tek na početku rada na našem tržištu, saradnje će sigurno biti i to ne kratkoročne. A, i njima je dobra reklama sam kontakt koji su ostvarili sa Zvezdom, što ćemo naravno i naplatiti", sa osmijehom je rekao Vuksanović.

Novac će biti najveći problem u prelaznom roku, a prema riječima Vuksanovića, strategije za obezbjeđivanje sredstava namijenjenih kupovini igrača još nema.

"Radimo danonoćno, ali o strategiji je teško govoriti jer nemamo mogućnosti da odredimo budžet i damo odrešene ruke treneru da izabere pojačanja. Trenutno organizujemo upravljanje klubom, moramo da vidimo kome smo i koliko dužni. Ipak, finansijska situacija polako se popravlja... 'Legao' je deo duga Rasinga iz Santandera za Nikolu Žigića, pa je tom uplatom skinut dio blokade računa", otkrio je Vuksanović.

Osim sponzorskih ugovora, čelnici Zvezde narednih dana treba da dogovore sporazumni raskid saradnje sa sportskim direktorom Ilijom Ivićem. Problem je novac, jer je Ivić tražio 230.000 evra plus naknadu za najam stana u iznosu od 6.000 evra.

"U toku su intenzivni pregovori. Evidentno je da Ivić više neće biti direktor, a promociju Adžića imaćemo kad se sa Ivićem raskine ugovor", istakao je Vuksanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC