• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAJEDNICA: I dalje bez fudbala u Srbiji

Čelnici Superlige putem saopštenja obavestili klubove da će poslednja dva kola biti odigrana kada se steknu uslovi, a ako se to ne dogodi do 30. maja, FSS će postupiti po propisima.

Direktor Superlige Srbije Vladimir Bulatović, poslao je u ponedeljak obaveštenje svim klubovima elitnog takmičenja u kojima ih informiše o trenutnoj situaciji u vezi sa završetkom fudbalske sezone.

Bulatović je naglasio da zbog vanredne situacije koja je na snazi, Zajednica nije u mogućnosti da organizuje utakmice 29. i 30. kola.

"Shodno prethodnim odlukama, obaveštavamo klubove da nastave sa treninzima i pripremama za odigravanje preostala dva prvenstvena kola. Istovremeno, Fudbalski savez Srbije nas je obavestio da je poslednji dan za prijavu klubova učesnika za kvalifikacije u Evropskim takmičenjima 30. maj do 24:00 časa", rečeno je u saopštenju direktora elitnog ranga takmičenja.

Poslednja dva kola moraju da se odigraju do 30. maja.

"Ukoliko se poslednja dva kola ne odigraju do 30. maja, Fudbalski savez Srbije će kao nadležni organ doneti odluku u skladu sa propisima", napominje se u saopštenju direktora Superlige Vladimira Bulatovića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC