• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Naš fudbal ima budućnost

Autor mondo.ba

Selektori "A" i mladog tima Bosne i Hercegovine zadovoljni su izdanjem svojih igrača (5:0) na humanitarnoj utakmici u Gradačcu.

 Sušić: Naš fudbal ima budućnost Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Zmajevi" su s pet komada častili "zmajiće", koji su uprkos lošem rezultatu pokazali zavidan kvalitet u igri posebno u prvom poluvremenu današnjeg susreta čiji je sav prihod otišao žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini.

Safet Sušić je u prvoj izjavi poslije "petarde" na stadionu "Banja Ilidža" najviše govorio o rivalu u kojem se nalazi budućnost našeg fudbala.

"Vidi se odmah da među mladom ekipom ima mnogo dobrih igrača na koje se u budućnosti treba ozbiljno računati. Nisam slučajno stavio Srđana Stanića među 30 naših fudbalera. Ako se neko povrijedi, možda dobije priliku. Ovo je budućnost našeg fudbala", rekao je popularni Pape u izjavi za BHT 1.

Njegov kolega s klupe U-21 selekcije BiH Vlado Jagodić istakao je važnost pomaganja unesrećenima od poplava i odlasku na Mundijal u Brazil, a potpuno odbacio bilo kakvo nezadovoljstvo ostvarenim ubjedljivim porazom.

"Zadovoljan bih bio bilo rezultatom. Najvažnije je da naši momci idu u Brazil i da tamo mogu da naprave dobar rezultat. Čestitam im na pobjedi i nisam ljut ni na jednog svog igrača jer su odgovorili najbolje šta mogu u ovom trenutku", izjavio je Jagodić i dodao:

"'Zmajevima' želim sve najbolje na Mundijalu, a našem narodu da se situacija s poplavama što prije smiri".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC