• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri Atletika: Nismo mogli da stojimo...

Poraženi finalisti Lige šampiona priznali su da nisu imali snage za produžetke, posle sezone u kojoj su pomerali granice.

Atletiko nema dugu klupu. Atletiko je osvojio titulu prvaka Španije, pre sedam dana, u poslednjem kolu, u direktnom duelu sa Barselonom. Atletiko je i tada, a i posle toga, imao veliki broj potrošenih igrača i rovitog najboljeg strelca, Dijega Koštu.

A, onda...

Sjajni trener tog kluba, gerilac Dijego Simeone, kockao se i izgubio.

Poslao je na teren rovitog Koštu i on je izdržao osam minuta, kada je Simeone morao prinudno da menja. Potom u drugom poluvremenu, bez trunke snage u sebi, i Felipe Luiš tražio je izmenu i Simeone je na levog beka morao da poašalje štopera.

Gol je primio u 93. minutu, i tada je verovatno svim navijačima Atletika bilo jasno da ekipa nema velikih izgleda u produžecima.

Stoga, Simeone je rekao da igračima daje ocenu 9,5 od 10. Nekoliko sekundi delilo ih je od titule prvaka Evrope. Primili su gol iz kornera duboko u sudijskoj nadoknadi i doživeli i emotivni i kondicioni sunovrat u dodatnih pola sata. Primili su još tri...

Fudbaler Atletika Tijago priznao je da je njegovom timu ponestalo snage.

"Jednostavno, vise nismo mogli da stojimo na nogama, a dali smo sve od sebe. Tuzni smo jer smo bili tako blizu osvajanja trofeja. Hvala navijačima, nadam se da cemo i naredne sezone imati ovakvu podrsku", istakao je Tijago.

Njegov saigrač Gabi takođe smatra da je ekipi nedostajalo svezine.

"Imali smo sve u svojim rukama, ali to je fudbal. Jos jednom se pokazalo da fudbal mora da se igra do samog kraja. Cele sezone smo naporno radili, ali sada moramo da čestitamo rivalu na pobedi", zaključio je kapiten Atletika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC