• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi Voše i Zvezde u kojem su gosti mnogo dobili

U poslednjem kolu sezone Vojvodina i Crvena zvezda odigrali 3:3, ali su se navijačima beogradskog tima na sjajan način predstavili omladinci Predrag Rajković i Luka Jović, kao i dvostruki strelac Đorđe Rakić.

U Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" igra se duel šampiona i osvajača Kupa Srbije za ovu sezonu.

Crvena zvezda je gost Vojvodine u meču koji nema rezultatski značaj, ali će u njemu biti itekako motivisanih igrača.

Uskoro opširnije...

VOJVODINA: Žakula, Nastić, Pekarić, Novaković, Živković, Ivanić, Popara (87. Stamenić), Puškarić (65. Luković), Alivodić (90+1. Asani), Poletanović, Veselinović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Nenadić, Kelhar, Pavićević, Krneta, Gogić, Milijaš, Ninković, Savićević (90+1. Arauho), Onjilo (73. Jović), Rakić (87. Mijailović).

TOK UTAKMICE:

KRAJ!

- U 90. minutu van terena će morati Vukan Savićević koji se povredio, a umesto njega u gostujućem timu poslednja dva minuta igraće Arauho.

- Luka Luković je imao priliku da postigne četvrti gol za Vojvodinu deset minuta pre kraja, ali je u situaciji "jedan na jedan" uspešniji bio Predrag Rajković, odlično je odbranio!

- GOL, 3:3! Luka Jović je samo nekoliko minuta po ulasku u igru odlično grudima primio loptu u trku i iskosa sa leve strane poslao je po zemlji pored Srđana Žakule u mrežu. Debitantski meč i odmah pogodak 16-godišnjeg napadača. Asistent je bio Miloš Ninković.

- Prva izmena u timu Crvene zvezde. U 73. minutu umesto Ifeanija Onjila na terenu je dečak kojem se predviđa svetla budućnost - Luka Jović.

-
Srđan Žakula je sprečio još jedno izjednačenje! Odlično je Ninković šutirao glavom u gornji ugao golmana Vojvodine, posle centaršuta Onjila, ali je iskusni čuvar mreže "paradom" sačuvao mrežu.

- GOL, 3:2! Nikola Popara je vratio prednost Vojvodini samo minut posle izjednačujućeg gola Crvene zvezde udarcem sa 16 metara.

- GOL, 2:2! Đorđe Rakić je u 63. minutu postigao svoj drugi gol u meču. Puškarić je izgubio loptu na polovini igrališta, Krneta ju je prosledio do Savićevića, on do Onjila, a napadač crveno-belih nesebično dodao do Rakića u sredinu koji je bio precizan za svoj treći gol ove sezone.

- Prvi napad Crvene zvezde u drugom poluvremenu viđen je u 58. minutu, posle nepreciznog udarca Vukana Savićevića sa oko 18 metara. Dva minuta kasnije na sličan način zapretio je i Ljubo Nenadić, ali je lopta otišla preko gola.

- GOL, 2:1! Darko Puškarić je 53. minutu doveo Vojvodinu u prednost! Još jedna sjajna akcija domaćeg tima, ovaj put iz kontranapada, koju je započeo Alivodić. Asistent za pogodak bio je prethodni strelac Veselinović. Očajna reakcija odbrane Crvene zvezde kod oba pogotka.

- GOL, 1:1! Lazar Veselinović je izjednačio u 48. minutu posle sjajne akcije Vojvodine po desnoj strani u kojoj su učestvovali još Enver Alivodić i Marko Živković.

Domaći fudbaleri bili su bolji i konkretniji u prvih 45. minuta, ali su gosti iskoristili prvu dobru akciju i poveli. Bio je to prvi udarac Crvene zvezde u okvir gola, dok ih je Vojvodina imala tri.

Poluvreme.

- GOL, 0:1! Đorđe Rakić je udarcem glavom iz trka na centaršut Pavićevića doveo Crvenu zvezdu u prednost samo nekoliko trenutaka pre kraja prvog poluvremena.

- Samo minut posle šuta Alivodića u prilici je bio i Nino Pekarić. Defanzivac Vojvodine ostao je u napadu posle jednog prekida, a odlična šansa ukazala mu se posle centaršuta Alivodića, ali je šut glavom iz peterca bio neprecizan. Bila je to možda i najbolja prilika za domaćina da povede!

- "Panterskom" intervencijom u 40. minutu Predrag Rajković je sačuvao svoju mrežu posle udarca Envera Alivodića sa 18 metara u donji ugao.

- Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš odlično je šutirao u 28. minutu sa oko 20 metara, ali malo pored gola. Žakula je "paradom" ulepšao čitavu akciju...

- U prvih 25 minuta utakmice Vojvodina je bolji tim, ali je Rajković nekoliko puta pokazao da će na njega naredne sezone moći ozbiljno da se računa.

- U 16. minutu Darko Puškarić je imao najbolju priliku u dosadašnjem toku utakmice, ali je njegov šut iz prve sa 12 metara, nogom odbranio Slobodan Rajković.

- U prvih 10 minuta obe ekipe su imale po dva pokušaja udarcima sa distance, ali tlentovani Rajković i iskusni Žakula nisu imali mnogo problema. Igra se "otvoreno" na obe strane, tako da bi trebalo očekivati golove...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC