• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: "Zmajevi" ispadaju u grupnoj fazi!

Autor mondo.ba

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo prognozirao je koje će selekcije izboriti plasman u osminu finala predstojećeg Mundijala u Brazilu. Među njima nema Bosne i Hercegovine.

Portugalski stručnjak iz Grupe F u kojoj će se takmičiti "zmajevi" u Brazilu prognozirao je da će u dalje takmičenje krenuti Argentina, kao pobjednika grupe i Nigerija kao drugoplasirani tim.

Murinjovo objašnjenje je sljedeće - njegovom timu igraju Nigerijci i Argentinci, a nema nikog iz BiH na "Stemford Bridžu". Doduše, to bi ovog ljeta moglo da se promijeni obzirom da je nedavno kao najboljeg igrača Premijer lige ove sezone naveo centarfora Mančester sitija i našeg "zmaja" Edina Džeku.

"Između Nigerije i Bosne biram Nigeriju. Moram da podržavam svoje momke u Brazilu", rekao je Murinjo, za čiji tim nastupa Nigerijac Džon Obi Mikel.

Portugalac je u Grupi A izdvojio Brazil kao pobjednika grupe, a za drugo mjesto je bio neodlučan, pa mu je voditeljica "Jahu sporta" Melani Kolins pomogla da izabere Meksikance.

Iz Grupe B će po Murinjovom mišljenju pobjednik biti Španija, a plasman u osminu finala će izboriti i Holandija, uz opasku da bi i Čile mogao biti iznenađenje.

Grčka i Obala Slonovače će takođe proći grupnu fazu, mada i Kolumbija ima svoje šanse da se nađe u osmini finala iz Grupe C, dok Grupu D nije želio da prognozira, pa je Kolinsova odabrala Italiju i Englesku.

Murinjo je kao pobjednika Grupe E izdvojio Francusku, a drugo mjesto bi trebalo da pripadne Švajcarskoj.

Grupa G, po Murinju je izuzetno teška, ali je ipak saopštio da će u nokaut fazu iz nje krenuti Njemačka i Portugal, dok je iz Grupe H kao putnike u osminu finala apostrofirao Belgiju i Rusiju.

Trener Čelsija prognozira ishod Mundijala-
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC