• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Rijeka želi Srđana Grahovca

Autor mondo.ba

Poslije Makabija iz Haife i bečkog Rapida, i hrvatski prvoligaš sa "Kantride" zainteresovan za usluge fudbalera banjalučkog Borca i mlade reprezentacije BiH.

 I Rijeka želi Srđana Grahovca Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Pregovori sa Izraelcima i Austrijancima su se odužili, što bi mogao da iskoristi hrvatski prvoligaš Rijeka i uključi se u borbu za angažman Srđanja Grahovca, piše današnji "EuroBlic".

Klub sa "Kantride" ozbiljno je "zagrizao" da u svoje redove dovede mladog veznjaka, a ostalo je još da se dogovore uslovi njegovog prelaska, kao i obeštećenje koje će biti uplaćeno na račun Borca.

"Postoje kontakti sa ljudima iz Rijeke, međutim sve je daleko od konačnog dogovora", istakao je za "EuroBlic" Draško Ilić, predsjednik kluba iz Platonove ulice.

"Riječani tek treba da doputuju u Banjaluku na pregovore, a očekujemo ih danas ili sutra. Tu su još uvijek opcije sa Austrijancima i Izraelcima, a vidjećemo šta će biti u narednih nekoliko dana", dodao je prvi čovjek Borca.

GRAHOVAC MIJENJA AVDUKIĆA

Sve izvjesnije je da reprezentativni čuvar mreže Asmir Avdukić neće ostati na Gradskom stadionu. U crveno-plavom taboru već razmišljaju o njegovoj zamjeni, a kao najkonkretnije ime pominje se iskusni Branko Grahovac (31), koji je najveći uspjeh u karijeri postigao braneći u Ligi šampiona gol rumunskog Ocelula.

Iz Rijeke su odlučni da se pojačaju igračima iz Premijer lige BiH, pa su tako osim Grahovca, zainteresovani i za fudbalera Željezničara Nermina Zolotića.

Nakon što je Vinko Marinović odlučio da i naredne sezone s klupe predvodi fudbalere Borca, dogovoreno je da će njegov prvi asistent biti Zoran Dragišić, dosadašnji kormilar prvoligaša Slobode iz Mrkonjić Grada.

Upražnjeno mjesto sportskog direktora nakon odlaska Branislava Krunića trebao bi da popuni nekadašnji trener Banjalučana Slobodan Starčević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC