• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ninković: Ovo znači raspad Zvezdine ekipe

Autor mondo.rs

Iskusni fudbaler srpskog šampiona, posle saznanja da je Zvezdi uskraćeno pravo nastupa u Evropi, kaže da je ovo najtužniji dan za crveno-bele i da će se ekipa najverovatnije raspasti.

 Ninković: Ovo znači raspad Zvezdine ekipe Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je posle saznanja o diskvalifikaciji crveno-belih iz evropskih kupova da je danas najtužniji dan za sve u klubu i da verovatno znači i raspad ekipe.

"Došao sam kod predsednika Dragana Džajića da popričamo o stanju u klubu, a ovde me je dočekala neprijatna vest. Ništa gore nije moglo da se desi", izjavio je Ninković.

Evropska fudbalska unija (UEFA) diskvalifikovala je Crvenu zvezdu iz takmičenja u Ligi šampiona u sezoni 2014/2015 zbog kršenja pravilnika o finansijskom fer pleju.

"Posle toliko godina da osvojimo titulu, a da ne odemo u Evropu. Nakon prelepih godinu ovo ostavlja gorak utisak, nije moralo ovako da se završi. Ovo je najtužniji dan za sve nas u klubu, ali i za navijače. Kao što je pre dve nedelje bio najsrećniji kada smo uzeli titulu. Nisam verovao da će ovo da se desi", kazao je Ninković.

On je dodao da će narednih dana više znati da li ostaje u redovima prvaka Srbije.

"Ovo najverovatnije znači i raspad ekipe. Nisam definitivno odlučio šta ću sa sobom i šta dalje. Tužno je da će se ovakva grupa fudbalera i ljudi verovatno raspasti. Nisam pričao sa upravom u vezi isplate igrača", zaključio je Ninković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC