• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džajić: Žao mi je, naravno da mi je žao

Autor mondo.rs

"U ovom trenutku to ne mogu da vam kažem šta su prioriteti. Moramo videti kako će reagovati ostali članovi Upravnog odbora", rekao je predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić.

 Džajić: Žao mi je, naravno da mi je žao Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dragan Džajić doživeo je da sa Crvenom zvezdom bude prvak Evrope i sveta.

Međutim, 23 godine kasnije, doživeo je i da sa Crvenom zvezdom bude izbačen iz evro-kupova, zbog dugova.

U danu kada je moglo da se čuje i da je ponudio ostavku, što je potom demantovao, Džajić se oglasio i povodom suspenzije koju je prvaku Srbije servirala UEFA, uprkos tome što je FSS licencirao Zvezdu za kvalifikacije za Ligu šampiona.

U intervjuu za "Sportal", Džajić je rekao:

"Žao mi je, naravno da mi je žao što se ovo dogodilo. U trenutku kada smo posle šest, sedam godina postali prvaci države i to teškom mukom, uz mnogo truda, uz mnogo odricanja, potpuno zasluženo, i kada smo hteli da se radujemo da ćemo igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, stigla je ova vest. Nisam, naravno, zadovoljan iako su verovatno mnogo zadovoljni zbog ovakvog ishoda. Žao mi je, ali šta da radimo".

Na pitanje: "Da li će se klub žaliti?", rekao je:

"Videćemo za dan-dva da li ćemo da se žalimo. Moramo da imamo odluku organa kluba o tome, ali mislim da ćemo se žaliti".

Da li je istina da ste nudili ostavku?

"Nećemo sada o mojoj ostavci, hajde da pričamo o drugim stvarima koje su se dogodile, otom potom o ostavci..."

Kako vidite Zvezdu u narednom periodu?

"Ne bih mogao to da kažem u ovom trenutku, dešavalo se mnogo toga danas da bih mogao da kažem šta će biti i kako će biti".

On u ovom trenutku nije mogao da odgovori ni na to šta če biti prioriteti kluba.

"U ovom trenutku to ne mogu da vam kažem. Moramo videti kako će reagovati ostali članovi Upravnog odbora, videćemo kada budemo imali sednicu, znaćemo sledeće nedelje više o tome. U ovom trenutku mi je žao jer je Zvezda pošteno zaslužila da igra kvalifikacije za Ligu šampiona, žao mi je i zbog kluba i zbog naših navijača koji su želeli da se to ostvari".

Džajić je rekao da su svemu kumovali i mediji!

"Mislim da su svemu ovome što se dogodilo, uz sve slabosti koje su bile u klubu, i pojedini mediji kumovali mnogo. Ne mogu da optužim sve, ali stvarana je takva atmosfera kao da su želeli da se to desi. Pa, evo, desilo se. I šta ćemo sad? Nije ovo nikakvo opravdanje, ali je istina da plaćamo ceh nekih starih grehova".

Tvrdi da opstanak kluba nije doveden u pitanju, iako Zvezda ima dug od oko 50 miliona evra.

"Nije. Može samo ljudima da bude žao. Zvezda će živeti uvek. Prema tome nema problema. I da se desilo nešto gore ne bi bilo strašno. Žao mi je što se desilo da ne igramo u kvalifikacijama za Ligu šampiona, toliko smo to želeli, došli do titule posle sedam godina. Ovu titulu gotovo da mogu da poredim sa onom osvojenom u Bariju, i kada se tako nešto desi, kako mogu da budem srećan. Ima nekih koji su srećni zbog ovog, ali takav je život".

UEFA je saopštila odluku u trenutku kada su u klubu razgovarali Džajić i fudbaler Miloš Ninković.

"Jesmo, malo smo razgovarali. Žao mi je i zbog njih i zbog kluba, koji po svemu zaslužuje da igra kvalifikacije, a ne da plaćamo ceh nečeg što je bilo u prošlosti, to je prava činjenica, istinita i jedina".

Na kraju imao je i poruku za navijače...

"Žao nam je svima što nećemo napraviti nešto dobro za ovu zemlju i za njih pogotovo koji su to najviše želeli i dugo čekali, ali došlo je na naplatu nešto zbog čega ne mogu nikoga da okrivljujem u ovoj upravi, mada imam primedbe na neke stvari koje su se izdešavale. Ali otom potom...", izjavio je Džajić na kraju intervjua za "Sportal".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC