• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skols: Izvinite, samo da utišam Italijane

Autor mondo.rs

Pogledajte šta se dogodi kada prekinete intervju Pola Skolsa, a lopta mu je pri nozi.

Legendarni fudbaler Mančester junajteda i engleske reprezentacije Pol Skols biće zaposlen i tokom Mundijala u Brazilu, kao komentator.

U tom svojstvu, u utorak je komentarisao šanse svojih zemljaka u pokušaju da osvoje titulu šampiona sveta. Međutim, usred rečenice prekinuo ga je par italijanskih navijača. Lopta mu je bila pri nozi, pa je lako pogoditi kako ih je ućutkao.

Pogledajte.

Skols utišava Italijane
Izvor: YouTube

Odavno je poznata milimetarska preciznost njegovog desnog stopala. Anegdota s treninga Junajteda koju je Kristijano Ronaldo pre nekoliko godina ispričao nikome nije zazvučala neverovatno, jer se radi baš o Skolsu.

"Na treninzima volim da pokazujem driblinge i finte koje malo igrača može da izvede. Jednom sam to radio pred Polom Skolsom. Kada sam završio, uzeo je loptu i pokazao mi prstom na drvo udaljeno 50 metara od nas. Rekao je: 'Pogodiću ga iz prve'. Šutnuo je i pogodio. Zatim je tražio od mene da uradim to isto. Pokušao sam bar deset puta, ali nisam mogao da ga pogodim sa takvom preciznošću. Samo se nasmejao i otišao", rekao je zvanično najbolji fudbaler sveta za prošlu godinu.

Naravno, reakcija italijanskog navijača na ovom snimku jasno aludira na to da je u pitanju režirani video. Ipak, u svakom slučaju ga je pogodio.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC