• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kurir: Terzić se krije u Crnoj Gori

Odbegli predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić skriva se u Crnoj Gori, tvrdi "Kurir" u izdanju od srede.

 Kurir: Terzić se krije u Crnoj Gori  Izvor: MONDO

Beogradski tabloid navodi da se izmedju navodnih putovanja po SAD, Italiji i Velikoj Britaniji prvi čovek srpskog fudbala nedavno u Bečićima u strogoj tajnosti sastao s Branom Mićunovićem, koji važi za nekrunisanog kralja crnogorskog podzemlja. Terzić je nedavno boravio u jednom luksuznom hotelu u Bečićima u kojem je u isto vreme, osim Mićunovića, vidjen i srpski mafijaški pokajnik, nekadašnji vodja "surčinskog klana" Ljubiša Buha Čume.

Izvor "Kurira" iz crnogorske policije tvrdi da je Terzić od Mićunovića i Buhe tražio zaštitu, pomoć i veze preko kojih bi potkupio inspektore srpskog MUP koji su proteklih meseci češljali dokumentaciju OFK Beograda, čiji je bio predsednik, i koja ga s navodnih studija u Americi i lečenja ramena u Londonu vodi pravo u samicu Centralnog zatvora posle eventualnog povratka u Srbiju.

Posle tajnog sastanka na obali Jadrana Terzić je, navodi "Kurir", preko Mićunovića sklonjen kod novih jataka u Crnoj Gori, daleko od mora.

Crnogorski internet portal Cafe Montenegro objavio je još 6. februra da je Zvezdan Terzić stigao u Crnu Goru. Pozivajući se na izvore u Montenegro airlinesu, crnogorski portal objavio je da je prvi čovek FSS oko 15 časova sleteo na podgorički aerodrom avionom Pink airlines i da se odmah po sletanju na aerodrom u Golubovcima, uputio se ka Svetom Stefanu.

MUP Srbije raspisao je potragu za predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanom Terzićem zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj. MUP je saopštio da je "utvrdjeno" da je Terzić kao direktor OFK Beograda "protivpravno prisvojio novac od obeštećenja u jednom od transfera, u ukupnom iznosu od 1.100.000 nemačkih maraka, na štetu ovog fudbalskog kluba".

Terzić, koji se nalazi van zemlje još od kraja januara, kada je posle kongresa UEFA u Zagrebu rekao da je otišao u SAD na univerzitetsko usavršavanje, tvrdi da čist i da se protiv njega vodi hajka.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC