• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Deki, Pantela, Rambo, "Montevideo" - lepo! (FOTO)

Autor mondo.rs

Na stadionu Voždovca u sredu popodne odigran je humanitarni meč u kojem su snage odmerili gradski oci i ekipa filma "Montevideo". Obe ekipe su bile potpomognute fudbalskim asovima. Pogledajte fotografije!

Lepa humanitarna akcija u Beogradu u sredu popodne.

U želji da pomognu ugroženima u nedavnim poplavama, ali i da deci iz poplavljenih područja priušte lepo popodne, na stadionu Voždovca okupili su se gradski oci, bivši fudbalski asovi i ekipa filma "Montevideo", koji su odmerili fudbalsko znanje, ali pre svega se dobro zabavljali i okupili veliki broj gledalaca koji su slanjem poruke na 1003 pomogli ugrožene.



Meč je završen rezultatom 4:3 za ekipu "Montevidea", ali to je bilo u potpuno drugom planu.

Golove za tim Skupštine grada postigli su Dejan Stanković, Marko Pantelić i gradonačelnik Siniša Mali, a za ekipu filma "Montevideo" Dejan Petković Rambo i Predrag Vasić.

Kapiten gradske ekipe gradonalečnik Siniša Mali rekao je neposredno pre utakmice da je taktika jednostavna - "svi na pobedu" jer je cilj da se pomogne ugroženima.

"Ovo smo organizovali za za decu i sve one koji su osetili posledice poplava, kako bismo se malo zabavili i pokušali da zaboravimo sve one stvari koje su se desile. Hvala svima koji su se odazvali našem pozivu, kao i Beograđanima koji su došli da pomognu", rekao je Siniša Mali, prenosi sajt Skupštine grada Beograda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC