• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Dragi zemljaci, čuda su moguća

Autor mondo.rs

Trener aktuelnog šampiona Evrope, Real Madrida, poslao je svojim zemljacima, reprezentativcima Italije i navijačima, emotivnu poruku uoči starta Mundijala. Ona glasi: "Glavu gore, verujte"!

Karlo Anćeloti nakon što je pokorio Evropu sa Real Madridom, poručio je Italijanima da budu pozitivni pred početak Mundijala u Brazilu.

"Momci, titula nije nemoguća... To kažem jasno i glasno. Selekcija Italije predvođena Ćezarom Prandelijem može da nam pokloni taj san, tu divnu avanturu... Kada se govori o našim šansama na Mundijalu, ljudi su uglavnom skeptični, ali smatram da možemo da napravimo iznenađenje, ako budemo usklađeni i složni", rekao je Anćeloti.

On je podsetio da je upravo s takvim pristupom i osvojio desetu titulu Lige šampiona sa Realom.

"Istina je da nismo favoriti. Mislim da su to Brazil, Nemačka i Španija, ali pitaću vas nešto - da li smo bili favoriti na Mundijalu 1982. u Španiji, ili u Nemačkoj 2006, a oba puta smo izašli kao pobednici?"

On je ocenio da je "fudbal jedna velika misterija i da je dovoljno da 'loptu' ponese vetar na tvoju, ili suprotnu stranu".

"Italija ima taktički i iskustveno veliku ekipu sa igračima koji mogu da naprave razliku. Naši protivnici treba da nas se pribojavaju", rekao je Anćeloti.

"Za mene bi ovo bila fantastična sezona, ukoliko bi posle osvojene titule kao trener, došao do trofeja i kao navijač", poručio je italijanski stručnjak.

Italija igra na Mundijalu u Brazilu u grupi D sa Engleskom, Urugvajem i Kostarikom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC