• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić: Kako se ono zove najbolji igrač Argentine?

Autor mondo.ba

Selektor Bosne i Hercegovine Safet Sušić "zaboravio" je ime ponajboljeg fudbalera današnjice Lionela Mesija. "Naći ćemo i za njega rješenje", kaže popularni Pape.

Pred istorijski nastup "zmajeva" protiv Argentine u nedjelju na "Marakani" u Rio de Žaneiru, selektor Safet Sušić se našalio u intervjuu za sarajevsku televiziju "Face TV" rekavši da "gaučosi" imaju samo jednog dobrog igrača...

"Kako se ono zove", upitao je popularni Pape novinara Marjana Mijailovića uz smijeh i nešto ozbiljniju napomenu da će se i za kapitena Argentine i ponajboljeg igrača svijeta "naći lijeka".

Iako nije pomenuo, vjerovatno je mislio na Muhameda Bešića, koji se najčešće u analizima stručnjaka pominje kao "flaster" na Mesiju.

Takođe, Sušić je rekao da BiH ima fantastične uslove u Guaruži i da mediji nisu tačno prenijeli vijest o navodnom pokušaju pljačke "zmajeva". Kao ilustraciju je naveo da svaki dan igrači odlaze i po nekoliko kilometara od hotela Kasa Grande doduše uz oružanu pratnju policajaca.

"Tako smo nedavno prolazili pored nekog restorana, koji je bio pun domaćih navijača. Skoro polovina je izišla da se pozdrave s nama i slikaju s igračima. Imam osjećaj da bi se više radovali našoj pobjedi nad Argentinom nego svojoj nad Hrvatskom", podvukao je između ostalog selektor "zmajeva".

Pogledajte cijeli intervju

Susic: Kako se zove najbolji igrac Argentine
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC