• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinac nadmudrio obezbeđenje i došao do Engleza

Autor mondo.rs

Tinejdžer iz Brazila uspeo je da bez ikakvih problema prođe pored jakog obezbeđenje koje čuva reprezentativce Engleske u Rio de Žaneiru i slika se sa njima na hotelskom bazenu.

Ova vest mogla bi i u rubriku "verovali ili ne", pošto je poznato da fudbaleri reprezentacije Engleske imaju izuzetno jako obezbeđenje u Brazilu, ali ono nije uspelo da spreči jednog 18-godišnjaka da dođe do poznatih igrača i uradi nekoliko fotki sa njima.

Abrao Paiva tvrdi da je na ulici ispred hotela u Rio de Žaneiru, u kojem su smešteni Englezi, pronašao nevažeću ključ-karticu jedne od soba i da je sa njom bez ikakvih problema uspeo da ušeta na hotelski bazen, na kojem se opuštala ekipa Roja Hodžsona.

"Bilo je jednostavno, na ulazu sam rekao da sam gost hotela i mahnuo karticom koju sam pre par dana našao na ulici. Prošao sam pored recepcije i pozdravio svakoga koga sam sreo. Zatim sam se zaputio prema bazenu...", prepričao je mladi Paiva, a prenosi "Daily mail" uz seriju fotografija koje je napravio sa reprezentativcima.

U foto-albumu našli su se selektor Roj Hodžson, zatim Stiven Džerard, Frenk Lampard, Geri Kejhil, Deni Velbek, Džek Vilšir i golman Džo Hart.

"Pre nego što sam došao, naučio sam nešto malo engleskog. Fudbaleri su takođe ljudi, tako da sam znao da me neće ignorisati. Prilazio sam im i pitao "foto, ti i ja?".

Paiva je, čak, za uspomenu dobio i majicu od Džoa Harta, ali je ostala žal što na bazenu nije bilo Vejna Runija.

"Nisam uspeo da napravim fotku koju sam baš želeo, sa Vejnom Runijem. Pokušaću da ga nađem narednih dana, ali sada će sigurno biti teže, pošto obezbeđenje hotela zna ko sam", ne odustaje Brazilac.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC