• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mundijal je stigao u Sarajevo!

Autori mondo.ba Autori Samir Cacan

Utakmicom između Brazila i Hrvatske otvoreno je 20. Svjetsko prvenstvo. Premijerni meč Mundijala, kao i njegovo otvaranje gledali su se osim u domovima i brojnim ugostiteljskim objektima i u tri fan zone.

 Mundijal je stigao u Sarajevo! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Izvor: MONDO/Samir Cacan

"Zmajevo gnijezdo" bilo je premalo za sve one koji su otvorenje Mundijala gledati u ovoj fan zoni. I Odlična muzika za koju su se pobrinuli momci iz Diskobajage, te atraktivne hostese, nagradne igre bile su primamljive za sve građane glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Više stotina Sarajlija, ali i veliki broj turista, okupio se na Trgu djece Sarajeva gdje je nastupio, kako sami sebe vole nazvati “najveći boj bend” Dvadesetorica koji su, naravno, izveli pjesmu “Izuzetno” posvećenu reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Na binu su izašli i momci iz grupe Velahavle koji su otpjevali pjesmu “Idemo ludo, idemo jako”, također posvećenu nastupu našeg državnog tima u Brazilu.

Oni želni nešto mirniji ambijent i, rekli bismo kino atmosferu, utakmicu su mogli gledati nam:telbig screenu između Zemaljskog i Historijskog Muzeja.

Znatno veća posjeta očekuje se u nedjelju kada će reprezentacija Bosne i Hercegovine igrati svoju prvu utakmicu u istoriji na svjetskim prvenstvima, i to protiv selekcija Argentine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC