• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rambo Petković: Brazil je podbacio

Autor mondo.rs

Najbolji stranac u istoriji brazilskog fudbala tvrdi da domaćini nisu impesionirali igrom na otvaranju Mundijala. Uprkos porazu, smatra da će Hrvatska igrati u osmini finala.

 Rambo Petković: Brazil je podbacio Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Dejan Rambo Petković očekuje da pobeda protiv Hrvatske (3:1) podigne moral Brazilcima, iako nije imepresioniran igrom izabranika Luisa Felipea Skolarija na startu Svetskog prvenstva.

"Prevelika očekivanja nacije dovela su do toga da Brazil nije bio na nivou koji priželjkujemo, ipak pobeda je najvažnija i ona će dati moral i samopouzdanje ekipi. Igra nije bila prikladna, Skolarijevi izabranici nisu bili superiorni u odnosu na Hrvatsku. Rezultat od 3:1 je možda prevelik, jer nisu bili toliko bolji", rekao je Petković.

On je istakao da je japanski sudija Juniči Nišimura pogrešio kada je dosudio penal za Brazil posle starta Lovrena nad Fredom.

"Penal je preokrenuo utakmicu, to je velika greška sudije. Golman Hrvatske Pletikosa je bio ispod svog nivoa. On je iskusan golman i morao je sva tri gola da odbrani".

Najbolji strani igrač u istoriji brazilske lige veruje da će se Hrvatska, uprkos stratnom porazu, plasirati u osminu finala SP.

"U nastavku prvenstva očekujem još bolje igre Hrvatske i verujem da će biti bolji od Kameruna i Meksika. Hrvatska je previše respektovala Brazil. U prvom poluvremenu su igrali dobar fudbal, bili su čak i bolji, ali su u nastavku pali", zaključio je Petković, koji je u karijeri igrao za nekoliko brazilskih klubova, a najveći trag ostavio je u dresu Flamenga.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC