• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćabi Alonso spreman za boj za Španiju

Autor mondo.rs

Adidas je rekonstruisao udarac u grudi koji je španski fudbaler primio od Najdžela de Jonga u finalu Svetskog prvenstva 2010.

Ćabi Alonso je spreman da ponovo rizikuje svoje telo za svoju zemlju, pripremajući se za revanš sa Holandijom na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu.

Uoči utakmica po grupama, na stadionu Fonte Nova, adidas je rekonstruisao čuveni šut u grudi koji je Alonsu zadao Najdžel de Jong u finalu Svetskog prvenstva 2010.

Fotografija, snimljena da pokaže granice do kojih su igrači spremni da idu kako bi uspeli u Brazilu, predstavlja deo adidasove kampanje "sve ili ništa" za Mundijal u Brazilu

Adidasova kampanja "sve ili ništa" izaziva najbolje fudbalere na svetu da iskoriste šansu na Svetskom kupu. To je provokativna i smela kampanja koja naglašava želju i odlučnost igrača spremnih da rizikuju svoja tela za svoju zemlju.

"Možda me je i bolelo kada sam primio udarac u grudi, ali taj bol je nestao kada sam slavio osvajanje trofeja za Španiju. Svetsko prvenstvo nije vreme za razmišljanje o takvim stvarima. Bol je privremen, pobeda je zauvek", komentarisao je fotografiju Alonso.

"Ovo je bio istorijski trenutak na prethodnom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi koji mnogi navijači pamte. Za nas on savršeno pokazuje šta je sve potrebno ako idete na sve ili ništa i na kakvu patnju i žrtvovanje su igrači spremni da bi osvojili Svetsko prvenstvo", istakao je Tom Ramsden, zadužen za marketing globalnog fudbala brenda adidas.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC