• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riberi odbio injekciju koja bi mu pomogla da igra

Autor mondo.rs

Jedan od najboljih reprezentativaca Francuske mogao je da se nađe na Svetskom prvenstvu u Brazilu, ali je odbio da uzme injekciju kortizona koju mu je preporučio doktor.

Ofanzivni vezista Bajerna i francuske reprezentacije Frank Riberi priznao je da je odbio injekciju kortizona koja bi mu pomogla da uprkos povredi zaigra na Mundijalu u Brazilu.

"To nije dobro. Ne plašim se injekcija, ali nisam želeo da uzmem kortizon koji mi je nudio lekar reprezentacije. Nemam razloga da vas lažem, znam da takve injekcije nisu dobre", rekao je Riberi za nemačku agenciju Sid.

Lekar francuskog tima Frank le Gal potvrdio je da Riberi nije želeo injekciju kortizona kako bi rešio problem sa leđima i da je morao da se povuče iz reprezentacije.

Nedugo zatim lekar Bajerna Hans-Vilhelm Miler-Volfart ocenio je da bi Riberi mogao da igra da je uzeo kortizon, koji je dozvoljen u Nemačkoj, a zabranjen u Francuskoj.

Miler-Volfart trenutno obavlja i funkciju lekara reprezentacije Nemačke koja se takođe nalazi na Mundijalu u Brazilu.

"Doktor Volfart mi je uvek pomagao i radio stvari u skladu sa pravilima. Bez njega, ja ne bih mogao da igram fudbal onako kako to činim. Slično je i sa mojim saigračem iz Bajerna i reprezentativcem Holandije Arjenom Robenom", ocenio je Roben.

Volfart tvrdi da je francuskom kolegi na vreme poslao kompletnu dokumentaciju o Riberijevom zdravstvenom stanju i ponudio da ga on leči.

U međuvremenu je Le Gal kazao da u Bajernu lekari previše koriste injekcije zbog čega je Riberi navodno razvio strah od njih.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC