• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad ga Grci budu dali, možda padne sneg!

Autor mondo.rs

Reprezentacija Grčke u Brazilu nastavlja seriju neefikasnih partija sa Mundijala u SAD 1994. i Južnoj Africi 2010.

Koliko puta smo posle loših rezultata srpske (jugoslovenske) reprezentacije na prvenstvima sveta, u očaju rekli: "Bolje da se nismo ni plasirali"?

Ako postoji još neka zemlja u kojoj se navijači tako osećaju, to je svakako Grčka, koja je svoj treći Mundijal započela na način koji je obeležio njihove brzo zaboravljene nastupe u SAD 1994, odnosno Južnoj Africi pre četiri godine - porazom bez postignutog gola!

Grcima je utakmica protiv Kolumbije (0:3) bila sedma na završnim turnirima SP, a bilans im je jedna pobeda - 2:1 protiv Nigerije u Južnoj Africi - i šest poraza, uz katastrofalnu gol-razliku 0:17.

U SAD su redom gubili od Argentine (0:4), Bugarske (0:4) i Nigerije (0:2), a na prethodnom Mundijalu 0:2 od Južne Koreje i 0:2 od Argentine.

Pitanje je da li bi i pomenuti okršaj sa Nigerijom imao pozitivan ishod, da "super orlovima" pri vođstvu od 1:0 nije isključen igrač. Grci su to iskoristili da preko Salpingidisa i Torosidisa stignu do za sada jedine pobede na Mundijalima...

Istini za volju, ove subote nisu imali ni sreće, posebno kada je Gekas sa pet metara, umesto prazne mreže, glavom pogodio prečku. Ostaju im još utakmice protiv Japana i Obale Slonovače da poprave utisak... I, ako je moguće, da bar jednom matiraju protivničkog golmana!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC