• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Nema Evrope, odlaze i Pečnik i Mrđa

Autor mondo.rs

FK Crvena zvezda odustao je od žalbe na odluku UEFA kojom mu je godinu dana zabranjen nastup u Evropi. Klub je primio k znanju nameru još dvojice igrača da odu.

 ZVEZDA: Nema Evrope, odlaze i Pečnik i Mrđa Izvor: MN PRESS

Sastanak UO FK Crvena zvezda u ponedeljak nije održan, bar ne formalno. Zbog nedostatka kvoruma, doneto je nekoliko zaključaka za naredni period, a najvažniji je:

- FK Crvena zvezda neće se žaliti na odluku UEFA o suspenziji iz evro-takmičenja na godinu dana.

To definitivno znači da se šampion Srbije pomirio sa kaznom, kojoj mu je zabranjen nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona tokom leta.

Klub je primio k znanju i to da su, posle Miloša Ninkovića, zahteve da odu iz kluba dostavili i Nejc Pečnik i Dragan Mrđa. Za Slovenca se zna da je zahtevao da mu bude isplaćena polovina garantovanog novca za ovu sezonu (150.000 evra), dok Mrđa nije izneo uslove pod kojima želi da ide.

Najbolji strelac Superlige pristao je zimus, usmenim dogovorom, takođe da igra za polovinu prvobitno dogovorene godišnje plate.

Svaki fudbaler Crvene zvezde može da ode bez saglasnosti kluba ako mu se duguje više od 15.000 evra.

Izvor: MN PRESS

Sastanak je počeo oko 17.30 časova, a već posle desetak minuta skup je napustio Nebojša Čović, uputivši se u "Pionir" bez komentara.

Nezvanično, moglo je da se čuje da bi na sastanku moglo biti reči i o odlasku Dragana Džajića, što je već najavljivano, ali se nije dogodilo.

Trenutno je, dakle, izvesno samo to da crveno-beli zbog finansijskih kikseva neće imati priliku da se bore za plasman u Ligu šampiona, kao i to da će tim Slaviše Stojanovića doći na letnje okupljanje 27. juna u prilično drugačijem sastavu od onog koji je osvojio titulu.

Dragan Mrđa (30) i Nejc Pečnik (27) stigli su u klub u smiraj pretprošlog prelaznog roka, početkom minule sezone. Iskusni napadač bio je najbolji strelac Jelen Superlige, sa 19 pogodaka i zaslužio novi poziv u reprezentaciju, za koju je nastupio protiv Brazila na Marakani.

Slovenački reprezentativac oživeo je karijeru u Ljutice Bogdana, odigravši 35 utakmica (9 golova, 2 asistencije), na nekoliko pozicija. On je odmah posle proslave titule razjasnio da pod postojećim finansijskim (ne)uslovima u klubu ne želi da radi i da će razmotriti svoje opcije. Tokom pauze je razmislio i odlučio da razduži crveno-belu opremu.

Ostanite uz MONDO, koji će vas obaveštavati o ishodu sastanka i zaključcima Crvene zvezde.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC