• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija domaćin u Humskoj

Autor mondo.rs

Fudbalska vlada Srbije odlučila je da "orlovi" u naredna dva meča (kvalifikacije za EP) budu domaćini na stadionu Partizana, jer stadion Crvene zvezde ne ispunjava uslove, odnosno mnogo ga je teže renovirati.

 Srbija domaćin u Humskoj Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) odlučio je u utorak da A reprezentacija Srbije prve dve naredne utakmice, a reč je o kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, bude domaćin na stadionu Partizana, a ne kao do sada Crvene zvezde.

Te prve dve naredne utakmice su protiv Francuske 7. septembra (koja jeste u našoj grupi, ali se njeni rezultati neće računati, pa će taj meč imati prijateljski karakter), i protiv Albanije 14. oktobra (to će biti takmičarski meč, za bodove).

Zašto je doneta ovakva odluka?

Zbog UEFA, odnosno inspekcije Evropske kuće fudbala.

Prethodnih dana članovi Komisije UEFA za pregled stadiona na kojima će biti igrane utakmice kvalifikacija za šampionat u Francuskoj 2016, posetili su Srbiju i obišli su stadione -kandidate za domaćinstvo selekcije Srbije.

"Na osnovu analiza o ispunjavanju kriterijuma, jasno je da su zahtevi za promenama na stadionu Partizana mnogo manji od onih potrebnih na stadionu Crvene zvezde (osvetljenje, svlačionice, tunel...). Zbog toga, doneta je odluka da se pomenuti mečevi odigraju na stadionu Partizana, iz jasnih razloga lakše organizacije susreta. FSS će u narednim danima aplicirati u adekvatne projektima UEFA kako bi rešili problem jačine osvetljenja na svom stadionu Crvene zvezde i time stvorili preduslove da reprezentacija Srbije u budućnosti može da bude domaćin i na ovom objektu", saopšteno je posle sednice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC